Ronaldinho, representant blaugrana a l’All-Star de l’NBA

Ronaldinho, representant blaugrana a l’All-Star de l’NBA

L’exjugador brasiler és a Nova Orleans (els Estats Units) com a ambaixador culer durant el cap de setmana de les estrelles de l’NBA

Ronaldinho, el crac blaugrana que ara fa unes setmanes va ser nomenat ambaixador del FC Barcelona, es troba a Nova Orleans per representar el Club en el cap de setmana de les estrelles, que anualment ajunta els millors jugador del campionat durant tres dies.

El brasiler va estar present divendres al partit entre famosos, i també va assistir a l’enfrontament de jugadors de la resta del món, amb la presència de l’exblaugrana Álex Abrines, contra els jugadors més joves de l’NBA. Dissabte va poder conèixer la majoria dels jugadors que diumenge disputaran el matx més esperat de la temporada entre un combinat de jugadors de la Conferència Est i un altre amb jugadors de la Conferència Oest. Cal destacar que Ronaldinho va poder fer entrega de samarretes blaugrana a estrelles com Stephen Curry, Kevin Durant i Klay Thompson, dels Golden State Warriors; James Harden, dels Houston Rockets; Anthony Davis, dels New Orleans Pelicans, i Lebron James, dels Cleveland Cavaliers, entre d’altres.

Retrobaments futbolístics

Un dels moments més emocionants de la jornada va ser quan l’exblaugrana Marc Gasol va trobar-se amb Ronaldinho i aquest li va fer una abraçada davant de tots els assistents presents al pavelló. Després de l’entrenament, el brasiler va lliurar una samarreta a Giannis Antetokounmpo, dels Milwaukee Bucks, i el jugador grec no va dubtar a donar-li la que ell havia portat durant l’entrenament previ. Tant Gasol com Antetokounmpo són uns grans aficionats al futbol, cosa que es va poder notar durant la trobada entre els tres esportistes.

Aquesta matinada Ronaldinho podrà gaudir en directe del partit de les estrelles, que dóna per finalitzat l’All Star del 2017 i que significa una pausa dins de la competició nord-americana. A partir d’ara els equips afronten la recta final de la competició per tal de classificar-se per als play-offs.

Dels Estats Units a la Xina

El brasiler, un cop finalitzi la seva feina d’ambaixador blaugrana a Nova Orleans, es desplaçarà fins a Haikou (la Xina) per acompanyar el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, en la signatura de l’acord amb Mission Hills, que permetrà al FC Barcelona comptar amb una FCBEscola amb set camps d’entrenament i amb capacitat per a 1.000 nens i nenes, un Museu i una Megastore en terres xineses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut