fcb.portal.reset.password

Els joves cantants han rebut una gran ovació de tots els assistents | FCB

Abans del partit entre el Celtic de Glasgow i el FC Barcelona, les directives dels dos equips s’han trobat en el dinar oficial organitzat per la UEFA en un restaurant proper a l’hotel de concentració de l’equip blaugrana. Per part blaugrana hi han assistit el vicepresident Manel Arroyo, el comissionat de l’Espai Barça Jordi Moix i els directius Silvio Elías, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana, els quals han rebut un regal inesperat abans de l’inici de l’àpat.

El grup coral de la escola d’educació primària Dalmarnock Primary School ha interpretat el Cant del Barça acompanyat d’un piano. Els joves cantants han rebut una ovació de tots els assistents i, tot seguit, el grup de música de la Glasgow Caledonian University ha cantat el duet que es va fer famós abans de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona entre Montserrat Caballé i Freddy Mercury, intèrpret dels Queen, de la cançó ‘Barcelona’ davant de l’expectació dels representants de tots dos clubs.

Aquest és un acte que s’ha pogut celebrar gràcies a la col·laboració de la Fundació del Celtic FC que treballa en barris amb dificultats de la ciutat de Glasgow. Aquest cor té un programa per a nens refugiats, alguns dels quals en formen part. El FC Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació del Celtic, treballa perquè aquests nens puguin veure en directe un partit al Camp Nou.

Un cop finalitzada l’actuació musical, els directius del FC Barcelona han aprofitat per repartir pins i fer-se fotografies amb els nens escocesos.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();