Personalitats institucionals i esportives a la Llotja President Suñol

Personalitats institucionals i esportives a la Llotja President Suñol

Els presidents de la Generalitat i el Parlament, Carles Puigdemont i Carme Forcadell, la tennista Svetlana Kuznetsova, el seleccionador Julen Lopetegui i l’històric Julio Alberto, entre els convidats

La Llotja President Suñol ha reunit a representants institucionals, personalitats del món de l’esport i de la societat civil coincidint amb el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus de Torí. Entre els convidats ha destacat la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el ministre d’Educació, Cultura i Esports de l’estat Espanyol, Íñigo Méndez de Vigo; el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo; l’ambaixador d’Itàlia, Stefano Sannino i el cònsol general Stefano Nicoletti; el conseller de Cultura, Santi Vila; l’expresident de la Generalitat, Artur Mas; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras o comissionat d’esports de l’Ajuntament, David Escudé, entre d’altres.

El món de l’esport també ha tingut una destacada presència, la tennista russa Svetlana Kuznetsova, a qui el president Josep Maria Bartomeu li ha fet entrega d’una samarreta personalitzada. Kuznetsova, guanyadora de 17 títols, entre ells dos Grand Slam individuals i dos de dobles, es va formar a l’Acadèmia Sánchez-Casal i va residir a Barcelona entre els 14 i els 24 anys, pel que parla un perfecte castellà. “Sóc seguidora del Barça i del Zenit, l’equip de la meva ciutat, Sant Petersburg, però tinc casa a Castelldefels i aquí és on preparo la temporada de terra”, comenta la tennista, de 31 anys, situada actualment en el top-ten de la WTA.

Entre els convidats de l’àmbit futbolístic també s’han trobat el seleccionador espanyol Julen Lopetegui i el seleccionador de Gabón, José Antonio Camacho, a l’exblaugrana Demetrio Albertini i a l’històric exjugador del FC Barcelona, Julio Alberto Moreno, que va ser protagonista en l’anada dels quarts de final de la Copa d’Europa que el Barça va disputar contra la Juventus al 1986 i en el que va marcar un gol històric amb un fort xut des de fora de l’àrea que va batre al porter Tacconi.

També ha estat com a convidat a la Llotja President Suñol l’entrenador del Barça Lassa d’handbol Xavi Pascual, que ha rebut moltes felicitacions pel recent títol de Lliga Asobal conquerit el passat dimarts amb la victòria davant el Bidasoa. Aquest representa el campionat de lliga número 24, els set últims assolits de manera consecutiva sota la direcció de Pascual, que acumula un rècord de 117 triomfs consecutius a la competició estatal.

El pizzer Fabián Martín, convidat gastronòmic

El cuiner català Fabián Martín, cinc vegades campió del món de pizzes (Nàpols, 2009 i 2010, Las Vegas 2006 i Nova York 2004 i 2007), ha estat el convidat gastronòmic pel partit contra el rival italià, en el marc de la iniciativa que el Club ha impulsat per anar portant els millors cuiners del país a la Llotja President Suñol. Martín ha tingut un gran èxit entre els convidats amb la seva pizza ‘Messi’, una creació “que és un homenatge als dos futbolistes que més m’agraden, Messi i Maradona, per això vaig escollir dos ingredients com el pernil de Bellota i el tomàquet napolità, que és el millor del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut