Participa en el concurs per guanyar dues entrades pel Clàssic

Participa en el concurs per guanyar dues entrades pel Clàssic

Fins el diumenge 27 de novembre, tots els seguidors culers podran participar en el sorteig d’una entrada doble pel duel entre el Barça i el Reial Madrid

Fins el diumenge 27 de novembre, el FC Barcelona tindrà activat un concurs entre l’afició culer de tot el planeta en el que sorteja una entrada doble per anar al partit que juga el FC Barcelona contra el Real Madrid CF al Camp Nou. Amb aquesta iniciativa el Club pretén, una vegada més, posar a l’abast de qualsevol fan blaugrana, sigui d’on sigui, la possibilitat de viatjar a Barcelona i viure en directe l’esdeveniment esportiu més seguit del món.

El calendari esportiu ha marcat el 3 de desembre com el dia en el que els eterns rivals es trobin cara a cara en el terreny de joc de l’equip Blaugrana. D’entre els milers de seients ocupats per espectadors fascinats gaudint en directe del millor futbol, es sortejaran dos per acompanyar als de Luis Enrique en el dol més esperat des de l’inici de la nova temporada.

El premi inclou:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada, des de l’aeroport més proper a la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Barcelona.
  • Entrada per l’agraciat i el seu acompanyant per assistir al partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid CF.
  • Allotjament de dues nits en un hotel de Barcelona.
  • Despeses de transport pels trajectes entre l’aeroport i l'hotel i de l'hotel a l'estadi.

Participar és molt fàcil. Només cal clicar en aquest enllaç: https://promo.fcbarcelona.com/sorteig-entrades-classic-desembre-2016 i registrar-se per entrar al sorteig. No perdis l’oportunitat única de vibrar i emocionar-te com mai. Participa-hi i comparteix amb el hastag #ClàssicFCB!

El sorteig tindrà lloc el 28 de novembre davant notari i aquell mateix dia el FC Barcelona es posarà en contacte amb el guanyador per gestionar el premi. Posteriorment el guanyador serà anunciat a través dels diferents canals de comunicació propis del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut