L’agenda del FC Barcelona per a un cap de setmana ple de futbol

L’agenda del FC Barcelona per a un cap de setmana ple de futbol

La tornada després de seleccions del primer equip, la quarta jornada del Barça B i l’estrena de Lliga del Femení com a local, després del primer triomf a domicili, entre els partits destacats

En un cap de setmana marcat encara per la posada a punt de les seccions, el futbol és el principal al·licient per als aficionats. El Barça de Luis Enrique s’encarregarà de rebre l’Alabès al Camp Nou aquest dissabte a les 20.30h. L’apunt positiu, després de l’aturada de seleccions, és que el tècnic asturià ja podrà comptar amb els internacionals, un cop incorporats Paco Alcácer y Neymar Jr. Paral·lelament, l’equip d’hoquei dirigit per Ricard Muñoz seguirà amb els amistosos a Portugal.

El diumenge serà el torn del filial blaugrana i del Femení. En el que serà el quart partit dels de Gerard López a la Lliga, visitaran el camp de l’Alcoià sense el màxim golejador fins ara, Marc Cardona, que es va lesionar en el partit davant el Vila-real B. Per la seva banda, les jugadores de Xavi Llorens s’estrenaran a casa en partit de Lliga contra el Santa Teresa a les 16.00 hores, després de sumar el primer triomf a Tenerife.

Dissabte, 10 de setembre

18:00 hores: U.Bellvitge – Juvenil A. Després d'estrenar-se amb victòria, el Juvenil de Gabri Garcia vol sumar de nou els tres punts.

20:30 hores: Barça-Alabès. El primer equip torna a la competició després de l’aturada de seleccions. Els blaugranes començaran davant el conjunt basc un mes de setembre frenètic i intentaran sumar els tres punts i seguir al capdavant de la classificació.

Infante Sagres – FCB. En el tercer dia a Portugal, el Barça Lassa serà un dels quatre participants del torneig Cidade de Porto. Segons el resultat que es doni en aquestes semifinals, els homes de Ricard Muñoz s’enfrontarien diumenge al Juventude de Viana o al Benfica.

Diumenge, 11 de setembre

16:00 hores: Barça Femení – Santa Teresa. Les jugadores de Xavi Llorens obren la competició a casa, després de guanyar el primer partit a domicili.

19:00 hores: Alcoià-Barça B. El conjunt dirigit per Gerard López afrontarà el quart partit de Lliga com a líder de grup, però sense el golejador Marc Cardona. No obstant això, el filial intentarà sumar els tres punts per continuar invictes a la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut