fcb.portal.reset.password

El somriure de Ronaldo de Assis Moreira, ‘Ronaldinho’, torna a brillar al Camp Nou. El brasiler ha certificat aquest dijous la seva vinculació com a ambaixador del FC Barcelona en un acte celebrat a la Llotja President Suñol. Acompanyat en tot moment del president Josep Maria Bartomeu, a més d’altres directius i executius del Club, Ronaldinho no ha esborrat el somriure de la seva cara en cap moment de la jornada.

Mitjançant aquesta vinculació, l’exfutbolista blaugrana passa a ser el representant del Club en diferents actes i esdeveniments arreu del món, a més de passar a formar part dels FC Barcelona Legends. Paral·lelament, Ronaldinho col·laborarà amb les FCBEscoles i amb la Fundació FC Barcelona en actes relacionats amb Unicef.

L’acte de signatura ha segellat l’acord entre Ronaldinho i el FC Barcelona quasi 14 anys després de l’arribada del brasiler al Club per primera vegada. L’estiu del 2003, aquell hàbil mitjapunta procedent del PSG francès va revolucionar un equip que, des d’aleshores, va anar cap amunt. Com a blaugrana, Ronnie va conduir l’equip a guanyar una Champions League, dues Lligues i dues Supercopes d’Espanya. A més, l’any 2005 va rebre la Pilota d’Or que el distingia com el millor futbolista del món. Més enllà de títols i guardons, va aconseguir enamorar el barcelonisme, i va ser el mestre perfecte per a un Leo Messi que va iniciar la seva llegenda de la seva mà.

Amb ell va tornar el somriure i va tornar el caràcter guanyador al Barça. “Des de la seva arribada al 2003, tots estem més contents”, ha comentat el president Bartomeu uns minuts després de l’acte de signatura. Seguidament, els protagonistes s’han dirigit al Museu del FC Barcelona, on els mitjans han pogut captar una sessió d’imatges amb el crac. En mig de l’acte, a més, Ronaldinho ha desvetllat que aviat portarà la Pilota d’Or al Museu del Club: “És on ha d’estar”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();