L'agenda del cap de setmana

L'agenda del cap de setmana

El planter i les diferents seccions del club agafen protagonisme amb l’absència de partit del primer equip de futbol

Sense lliga per al conjunt de Luis Enrique a causa dels compromisos de les seleccions, aquest cap de setmana tota l’atenció se centra en les diferents seccions de l’Entitat i en el futbol formatiu amb molts partits que centraran l’interès de bona part dels aficionats. El primer gran atractiu es disputa aquest mateix vespre amb la participació del FCB Lassa en la final de la Copa Catalunya de futbol sala.

Dissabte al matí el Juvenil A i l’Espanyol protagonitzaran un dels partits més interessants de la jornada. A la tarda serà el torn per a l’handbol i l’hoquei. Ambdós equips buscaran mantenir els seus respectius lideratges. Diumenge a la tarda s’iniciarà amb el partit del FCB Femení a la Ciutat Esportiva, seguirà amb l’estrena al Palau Blaugrana del nou FCB Lassa de Bartzokas i acabarà amb la visita del Barça B a Gavà.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 7 d’octubre

21.00 hores: FCB Lassa – Catgas Energia (futbol sala). Aquest vespre es decidirà el campió de la Copa Catalunya després que ambdós conjunts derrotessin el Castellar (0-11) i el Manresa (4-6) a les semifinals d’ahir. 

Dissabte, 8 d’octubre

11.00 hores: Juvenil A – Espanyol. Cinc victòries consecutives en aquest inici de temporada han consolidat un lideratge que es veu amenaçat amb la visita del Espanyol, a només dos punts després d’haver cedit un empat en la tercera jornada.

17.00 hores: FCB Lassa – Valladolid (handbol). Després de la victòria davant el Flensburg en la Lliga de Campions, l’equip de Xavi Pascual es veu obligat a seguir en la seva condició d’invicte a la Lliga Asobal després d’aconseguir derrotar tots els rivals amb els quals s’ha enfrontat.

20.00 hores: CP Voltregà – FCB Lassa (hoquei patins). L’equip blaugrana defensa el lideratge (compartit amb l’Alcobendas i el Manlleu) en la visita a Sant Hipòlit de Voltregà. El conjunt local encara no ha perdut cap partit i es troba a només dos punts dels homes de Ricard Muñoz.

Diumenge, 9 d’octubre

16.00 hores: FCB Femení – T. Alcaine. Amb la satisfacció d’haver derrotat el Minsk en l’estrena a la Lliga de campions (0-3), les jugadores entrenades per Xavi Llorens defensen la primera posició del campionat de Lliga després d’haver guanyat els quatre primers partits.   

17.00 hores: FCB Lassa – Laboral Kutxa (bàsquet). L’ajustada derrota davant els Oklahoma no ha de distreure els blaugranes davant un partit que es preveu molt igualat entre dos conjunts que han començat la Lliga Endesa amb bon peu.

18.00 hores: Gavà – Barça B. Els homes de Gerard López es voldran refer de la derrota soferta el passat cap de setmana al Miniestadi davant el Cornellà i intentaran aconseguir els tres punts per seguir instal·lats a la part alta de la taula davant un difícil Gavà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut