El llibre del Barça 'Emoció, gols i victòria', ja a la venda

El llibre del Barça 'Emoció, gols i victòria', ja a la venda

El llibre oficial recull fotografies exclusives dels moments més brillants que va viure el vestidor del primer equip la temporada 2015/16, en què es van aconseguir quatre títols

Ja està a la venda el llibre ‘Emoció, gols i victòria’, vuitè volum de la col·lecció coeditada per Angle Editorial (Ediciones Lectio) i el FC Barcelona, que recull les imatges més exclusives i emotives de la plantilla del primer equip durant la temporada passada, en què es van viure moments esportius molt brillants com ara la consecució del doblet (Lliga i Copa) i d’altres moments dolorosos, com la pèrdua de Johan Cruyff.

El llibre és un compendi de fotografies de Miguel Ruiz, fotògraf que acompanya el primer equip de futbol, i textos de la periodista Natalia Arroyo, i ressegueix la temporada 2015/16 del primer equip del FC Barcelona, en què va aconseguir quatre títols: la Supercopa d’Europa, el Mundial de Clubs, la Copa i la Lliga per mantenir-se al capdamunt del futbol mundial. 

Assistim, doncs, a l’espectacular joc d’un equip gairebé imbatible, però que va patir un sotrac que va afegir una enorme emoció a la consecució de la Lliga. També es mostra l’inici de la temporada 2016/17, amb la Supercopa d’Espanya i els nous fitxatges: Denis Suárez, Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes, Jasper Cillesen i Paco Alcácer.

El llibre es dirigeix als afeccionats del FC Barcelona i ens mostra, des de la més absoluta proximitat, la filosofia d’un equip que, en l’última dècada, s’ha guanyat el màxim respecte a tot el món pel seu estil de joc i pels seus valors esportius.

Miguel Ruiz és el fotògraf oficial del FC Barcelona i, des de fa diversos anys, acompanya el primer equip de futbol durant tota la temporada per tot el món.

Natalia Arroyo és periodista esportiva, redactora del diari ‘Ara’, exjugadora de futbol i actualment és  la seleccionadora catalana de futbol femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut