fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona i Gillette han oficialitzat aquest dijous al Camp Nou un acord d’àmbit global pel qual la marca líder en productes d’afaitat i cura personal, que fins a la temporada passada era Regional Partner del Club a l’Amèrica Llatina, es converteix en Premium Partner del Club durant les properes tres temporades.

Tot i que Gillette sempre ha estat estretament vinculat al món de l’esport, aquest és el únic acord de patrocini de la multinacional amb un club de futbol. D’aquesta manera, el FC Barcelona continua amb la seva expansió global i reforça la seva presència al continent americà, on recentment s’ha obert una oficina a Nova York.

La formalització d’aquest acord, que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 del Camp Nou, ha comptat amb la presència de Manel Arroyo, vicepresident de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, i de Francesco Tortora, brand director global de Gillette, així com amb la del jugador del primer equip de futbol Neymar Jr, ambaixador global de Gillette.

El Barça i Gillette col·laboren en diferents àmbits. Així, la marca de cura personal té visibilitat publicitària tant a l’exterior com a l’interior del Camp Nou, on és ja visible als backdrops de les rodes de premsa del Club des de l’1 de juliol. A més, Gillette augmentarà la presència de marca mitjançant les xarxes socials i els actius digitals del FC Barcelona. 

En el transcurs de l’acte, Neymar Jr ha presentat el que és el nou espot de Gillette per a la nova temporada, que té com a protagonista el mateix davanter brasiler, i que compta amb la participació dels jugadors del primer equip Ter Stegen, Luis Suárez, Jordi Alba i Andrés Iniesta.

La precisió és una característica que comparteixen tant el FC Barcelona com Gillette. Per a ambdós, aquest és un valor fonamental per aconseguir els seus objectius respectius. En el cas del FC Barcelona, la precisió sobre el terreny de joc, i en el de Gillette, la precisió en els seus productes de cura personal.  

Declaracions del vicepresident de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“L’acord de patrocini Premium amb Gillette consolida la línia de globalització del Club, com es va demostrar amb la inauguració de l’oficina de Nova York, i la contínua aposta per associar-se amb marques líders. Gillette té molta tradició en el món de l’esport amb atletes i seleccions nacionals, però aquest és el primer acord amb un club de futbol. Sens dubte, Gillette i FC Barcelona comparteixen uns valors imprescindibles per al seu èxit: la precisió i l’excel·lència”.

Declaracions del ‘brand director global’  de Gillette, Francesco Tortora:

“La col·laboració amb el FC Barcelona va ser l’encaix perfecte per a Gillette, atès que ambdues entitats compartim els mateixos valors centrals –i la precisió és un d’aquests- en les nostres respectives missions per ser els millors del món. Ens emociona l’oportunitat de promocionar l’esport més popular del món i, a la vegada, oferir més oportunitats perquè els aficionats participin en quelcom que els agrada”.

Tornar a dalt