fcb.portal.reset.password

Boda xinesa al Camp Nou / Sixiang Zhan - FCB

Recordeu que fa dues temporades un jove xinès va demanar matrimoni a la seva parella? Liu Shutong va regalar l'anell de compromís a la seva nòvia Liu Panqiu a peu de camp mentre visitaven l'Estadi com a premi d’‘Action Barcelona’, un concurs a la Xina que Catalunya Turisme i el FC Barcelona promouen des de fa unes temporades.

Al mes de març del 2014 aquests culers xinesos no van desaprofitar l'ocasió per prendre instantànies d'un moment inoblidable: "No sé quan, però tornaré segur", va comentar Shutong l'any passat quan va demanar matrimoni a la seva parella, i un any i mig després, ha complert la seva paraula i ha tornat a la mateixa gespa, on ha intercanviat els anells de matrimoni amb la seva dona, en el que és la primera boda a la gespa blaugrana després de l’històric triplet de la temporada passada.


A courtship that began at Camp Nou ends in a... por fcbarcelona

El millor lloc per celebrar un casament

Liu Shutong va pensar que no hi hauria cap lloc millor que el Camp Nou per celebrar el seu casament, ja que aquesta gespa no només va ser on va demanar la mà a la seva xicota, sinó també on va començar tota la història d'amor. Els dos aficionats xinesos es van conèixer a la penya blaugrana de la ciutat de Wuhan. Panqiu i Shutong comparteixen la seva passió pel Barça i durant aquests anys han viscut tots els moments importants del Club.

"El Barça ha estat una part del nostre amor i de la nostra vida, una part molt important. Poder casar-nos al Camp Nou significa molt per a nosaltres, és un somni per a tots els fans del Barça, i estem molt orgullosos de poder fer-ho real. La núvia, sense poder amagar la seva alegria, va agafar la mà de la seva parella i, ensenyant els anells damunt l'escut de la gespa, va exclamar: "Que el nostre amor visqui com el nostre sentiment cap al Barça!”

Tornar a dalt