fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, acompanyat de la directiva Maria Teixidor, dirigeix unes paraules als membres del Casal de l’Avi / VÍCTOR SALGADO - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha compartit aquest dijous a la tarda una estona amb els membres del Casal de l’Avi, els quals han celebrat a l’Auditori 1899 la seva primera trobada de la temporada. Hi han assistit un total de 230 membres del casal, entre ells el nou president, Joaquim Gabarró, que substitueix Martí Dalmases, després que a l’estiu se celebressin les eleccions a la presidència de l’entitat.

Bartomeu ha estat acompanyat per la directiva Maria Teixidor, que s’estrena com a responsable del Casal de l’Avi. El president ha dirigit unes paraules als socis assistents i ha compartit amb ells la il·lusió per una nova temporada plena de reptes.

El Casal de l’Avi va néixer el 1989 amb la voluntat d’acollir els socis jubilats del FC Barcelona i de convertir l’entitat en un punt de trobada per a aquest col·lectiu. El Casal de l’Avi compta a dia d’avui amb uns 280 socis en actiu i desenvolupa un ampli programa d’activitats dins i fora de la seu social. Per formar part del Casal cal ser soci del FC Barcelona, major de 65 anys i apropar-se fins a les instal·lacions que tenen al Club, situades a tocar de l’accés de la Pista de Gel, per tramitar l’alta com a associat.


El president Bartomeu visita el Casal de l’Avi by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();