fcb.portal.reset.password

Carles Abellan, en el Tapas,24 Camp Nou que ja ha obert les seves portes / FCB

El FC Barcelona i Carles Abellan, prestigiós cuiner amb estrella Michelin, s’han unit per portar al Camp Nou un nou espai gastronòmic de referència al barri de Les Corts i a la ciutat de Barcelona. Es tracta del Tapas, 24 Camp Nou, un restaurant que pretén ser un homenatge als bars de tapes de tota la vida, amb platets clàssics que compten amb el segell inconfusible d’Abellan.

El Tapas, 24 Camp Nou ja ha obert les seves portes de manera permanent, amb un extens horari de les 9 del matí a les 11 de la nit, de dilluns a diumenge, i que s’allargarà els dies que hi hagi partit de futbol a l’Estadi. El local està situat al costat de la seu social del Club i compta amb 140 m2 i sortida a dues grans terrasses, per davant i per darrere, a la plaça del Jugador i a la plaça de Canaletes. A més, disposa de l’avantatge de poder gaudir del gran espai d’aparcament en les mateixes instal·lacions blaugrana. Els socis del Barça tindran un descompte especial del 5% en la factura final.

El Tapas, 24 Camp Nou és el tercer bar de Carles Abellan que porta aquest nom i que presenta un concepte gastronòmic creat pel cuiner català, que va aconseguir una estrella Michelin el 2007 amb el restaurant Comerç 24. El primer Tapas, 24 va obrir a Barcelona, al carrer Diputació amb passeig de Gràcia, i el segon està ubicat a Mont-real (Canadà). El Camp Nou i el Barça han seduït Carles Abellan per emprendre la tercera aventura del Tapas, 24, que comptarà, però, amb algunes singularitats pròpies, com la possibilitat de poder presenciar els partits del Barça en dues grans pantalles situades estratègicament dins el local, o futbolins a les terrasses durant l’època d’estiu.

Les tapes són l’estrella del bar, que també comptarà amb una carta d’esmorzars amb sucs naturals, vermuts i un menú de migdia al preu de 15 euros. Les ‘nostres braves’, les bombes de la Barceloneta, la russa amb ‘picos de Jerez’, les croquetes de pernil ibèric o pollastre rostit, la truita espanyola amb pernil ibèric de gla, el Bikini Carles Abellan, el pinxo de xai ‘Alhucenas’, la McFoie Burger, el pernil ibèric ‘Maldonado’, el pop ‘a feira’, els bunyols de bacallà, el capipota, les aletes de pollastre ‘koreanas’ o els seitons fregits ‘al limón’ són les tapes que es poden degustar durant tot el dia.

Tampoc falten les tapes de producte per al vermut, com les olives farcides d’anxova ‘de veritat’, les patates xip amb salsa ‘wasabi’, les anxoves de l’Escala, les escopinyes en salsa, els musclos amb escabetx lleuger, les ‘sardinillas’ amb oli d’oliva, la ventresca de tonyina o la llauna de cloïsses al natural. Els ous estrellats cuinats de diferents maneres (amb botifarra de perol, amb botifarra negra, amb xoriço, amb bolets i tartufo, amb pernil ibèric, amb foie, amb ‘chanquetes’ o calamars), són un altre dels plats estrelles del Tapas, 24 Camp Nou.

Tornar a dalt