fcb.portal.reset.password

Les eleccions a la presidència del Barça generaran una gran expectació mediàtica / ARXIU - FCB

Aquest dissabte 18 de juliol, amb motiu de la celebració de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el Club posarà a disposició dels socis i aficionats barcelonistes una àmplia cobertura a través de la seva plataforma web, disponible en 9 idiomes; les xarxes socials i Barça TV.

Les principals notícies, vídeos, àmplia cobertura fotogràfica i seguiment en temps real de totes les activitats i esdeveniments d’aquesta jornada electoral. Aquesta és l’oferta del FC Barcelona a través de les seves diferents plataformes de comunicació.

Programació especial a Barça TV

En el cas de Barça TV, oferirà una desplegament sense precedents per seguir, minut a minut, el desenvolupament de la jornada electoral. La programació especial començarà a les 08.55 h, amb l’obertura de les meses electorals i continuarà, ininterrompudament, fins a la finalització de la jornada amb la proclamació del president blaugrana i les primeres reaccions del guanyador dels comicis.

El programa especial Eleccions 2015 estarà conduït pels periodistes Cristina Collado i Llorenç Tarrés des del Lounge del Camp Nou. Hi haurà diferents punts de connexió en directe des de les carpes de les votacions, l’Auditori 1899 i les carpes dels candidats.

El plató de Barça TV comptarà amb la presència de personalitats dels àmbits de la cultura, la comunicació i l’esport per analitzar la jornada i el procés electoral.

És el primer cop en els 16 anys de vida de Barça TV que la televisió oficial del FC Barcelona ofereix tota la jornada electoral amb més de 15 hores de programació en directe.

Des de l’1 de juliol Barça TV està operada per Telefónica com a conseqüència dels acords signats entre el Club i la multinacional de la comunicació el mes de febrer passat. Barça TV també es pot veure, des de la setmana passada, a través del dial 54 de la plataforma Movistar +.


Promo Eleccions a Barça TV by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();