fcb.portal.reset.password

 

Davant la interposició d’una querella vinculada a l’espionatge industrial que el Grup Mediapro ha presentat als Jutjats d’Instrucció de Barcelona, en la qual es veu implicat el FC Barcelona, el Club manifesta que:

1.- El FC Barcelona és totalment aliè als fets que han motivat aquesta querella, que van passar entre els anys 2009 i 2011, i per això compareixerà de manera immediata en el procediment per sol·licitar l’arxiu del cas en tots aquells aspectes que fan referència a l’Entitat.

2.- El Club exigeix respecte pels expresidents i per la presumpció d’innocència dels dos treballadors de l’Entitat que han estat querellats.

3.- El FC Barcelona es posa a disposició de la justícia per ajudar a l’aclariment dels fets que han motivat la querella. Alhora, la Junta Directiva ha encarregat un informe sobre aquest cas a la Direcció General del Club per esbrinar la realitat dels fets.

4.- El Club es reserva l’ús de totes aquelles accions legals que serveixin per preservar el prestigi i la bona imatge del FC Barcelona.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();