fcb.portal.reset.password
Foto de família amb els esportistes de les seccions amateurs.

Foto de família amb els esportistes de les seccions amateurs. GERMÁN PARGA / FCB

El FC Barcelonaha ofert aquest dimarts a l’Auditori 1899 la recepció anual als esportistes de les seccions amateurs del Club, una entranyable trobada que es va celebrar per primer cop l’any passat i que es vol convertir en una tradició dintre del calendari institucional de l’Entitat.

Enguany hi han participat una representació dels esportistes de cadascun dels esports, acompanyats per les seves famílies. Per part del Club, els ha rebut el vicepresident primer de l’Àrea Social i Fundació, Jordi Cardoner, i Oriol Tomàs, directiu responsable de les seccions amateurs.

La trobada ha estat un exemple més de l’aposta de la Junta Directiva per donar més visibilitat i suport als esportistes que integren aquestes seccions. L’objectiu final és apropar-los al Club perquè se sentin els veritables protagonistes de l’esperit poliesportiu del FC Barcelona i ajudin a donar sentit també al lema ‘Més que un Club’. Precisament per reforçar aquest sentiment de pertinença, se'ls ha entregat durant l’acte el carnet que els acredita com a esportistes del FC Barcelona i que, a més, els dona accés a avantatges interessants.

Des de l’inici de la temporada els responsables institucionals del Club han inaugurat, en diversos actes, cadascuna de les temporades esportives de l’atletisme, l’hoquei herba, el rugbi, el voleibol masculí, el voleibol femení, el patinatge artístic, l’hoquei gel, el bàsquet en cadira de rodes i el bàsquet femení; seccions que des del mes de juliol passat estan sota la tutela institucional de l’Àrea Social del FC Barcelona.

Declaracions de Jordi Cardoner:

“Hem reposicionat l’esport amateur al FC Barcelona i seguim treballant amb il·lusió en aquesta línia. Posar en valor la marca esports amateurs demostra la sensibilitat social del FC Barcelona. Vosaltres treballeu els valors del nostre Club, com el jugadors del primer equip. Aquí hi ha treball en equip i humilitat. Desitjo que aquesta sigui la gran família dins del barcelonisme i que se us conegui pel vostre esforç, tenacitat i ganes de defensar el FC Barcelona.”

Declaracions d'Oriol Tomàs:

“Aquest acte és un reconeixement a tot un grup de gent que fa un treball anònim i que tira endavant projectes extraordinaris. Em sento molt agraït de poder treballar amb vosaltres. En un món com en el que vivim, que hi hagi gent com vosaltres que dedica temps a fomentar els valors del Barça, s’ha de valorar molt. Volem seguir fent feina amb vosaltres per fer les seccions amateurs més grans i apropar-les a la massa social del Club.”


Espot agraïment seccions amateurs 'Mil gràcies... por fcbarcelona


Recepció seccions amateurs 2016 [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();