fcb.portal.reset.password

 

Les recents eleccions a la presidència del FC Barcelona i les incorporacions d’Arda Turan i Aleix Vidal són dos dels principals temes de la REVISTA BARÇA dels mesos d’agost i setembre del 2015, que aquests dies està arribant a casa dels socis. El número 76, que destaca la singularitat democràtica de l’Entitat respecte dels grans clubs europeus, obre amb una entrevista amb el president Josep Maria Bartomeu i més endavant es fa un desglossament dels nous membres de la junta directiva.

En la vessant purament esportiva, la publicació inclou una entrevista a Arda Turan i un reportatge d’Aleix Vidal, les dues noves incorporacions del primer equip de futbol. Les seccions del Club també tenen el seu espai, on Aitor Egurrola, porter i capità de l’hoquei patins, ens revela la seva passió pel submarinisme. Alhora, es fa un extens resum de la temporada 2014/15 de les seccions amateurs del Barça, un pilar fonamental del caràcter poliesportiu i social del Club.

La Revista també apropa els lectors als orígens de la Font de Canaletes, als primers entrenadors de la història del Barça o a la figura de l’expresident Josep Suñol, a partir d’una entrevista amb l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Tornar a dalt