fcb.portal.reset.password

Raul Sanllehí ha rebut el guardó de la mà de Karl Heinz Rummenigge / ECA

El FC Barcelona ha estat distingit avui per l’ECA (Associació Europea de Clubs) com a Club Europeu de l’Any en un sopar que ha tingut lloc aquest vespre a Ginebra, previ a l’Assemblea General d’aquest organisme que tindrà lloc demà a la mateixa ciutat, en la qual hi assistirà el President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

El club blaugrana, representat pel director de Gestió de futbol, Raul Sanllehí, ha rebut aquesta distinció de la mà del President de l’ECA, Karl Heinz Rummenigge, pels èxits aconseguits durant la passada temporada tant a nivell domèstic com en l’àmbit internacional. És la segona vegada que el Barça rep aquest premi després de ser guardonat el 2011. Amb aquest segon guardó, el FC Barcelona és el primer Club que repeteix aquest reconeixement.

Aquest sopar és previ a l’Assemblea General que tindrà lloc demà al matí a Ginebra, que comptarà amb la presència de Josep Maria Bartomeu. La reunió té com a punt principal la renovació del seu Comitè Executiu amb l’elecció d’onze representants que s’afegiran als quatre membres que hi formen part com a integrants del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, entre els que hi figura el President Bartomeu juntament amb Umberto Gandini (AC Milan) Ivan Gazidis (Arsenal FC) i Evgeni Giner (PFC CSKA Moskva). Un cop decidit, el nou Comitè Executiu decidirà el President i els seus tres Vicepresidents.

Després de l’Assemblea de l’ECA Bartomeu assistirà també a la reunió del Comitè Estratègic de Futbol Professional que tindrà lloc aquest dimecres a la seu de la UEFA, a Nyon.


ECA recognise FC Barcelona as club of the year por fcbarcelona
Tornar a dalt