fcb.portal.reset.password

Entre totes les persones que votin se sortejarà un viatge amb el primer equip del FC Barcelona / ABJ

Aquest dimarts 31 de maig ha començat la campanya del Premi Barça Jugadors, la distinció creada per l'Agrupació Barça Jugadors i patrocinada per Estrella Damm, per reconèixer el jugador del Barça amb més joc net de la temporada 2015 - 2016.

Tot aquell que ho desitgi pot votar pel jugador culer que ha mostrat més joc net durant aquesta campanya a través de la pàgina web de l'Agrupació Barça Jugadors, clicant en el següent enllaç.

[[BOTOVERMELL::Votar aquí++::https://agrupaciojugadors.fcbarcelona.cat/jugadors/joc-net::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

La votació estarà oberta fins el diumenge 12 de juny. Posteriorment, un jurat decidirà quin dels jugadors més votats s'emportarà la distinció. Entre totes les persones que votin se sortejarà un viatge amb el primer equip del FC Barcelona.

L'objectiu del guardó és distingir la conducta d'un jugador del primer equip del FC Barcelona en termes de joc net, tant dintre com fora del camp. Es valoren aspectes com la seva actitud, exemplaritat, relació amb els companys, l'afició i el rival. Els guanyadors del Premi Barça Jugadors en anteriors edicions han estat Javier Mascherano, Carles Puyol, Xavi Hernández (en dues ocasions), Andrés Iniesta i Bojan Krkic.

A banda de votar, l’Agrupació anima a tots els usuaris de twitter a comentar la seva elecció amb l'etiqueta #jocnetABJ

Tornar a dalt