fcb.portal.reset.password

Els jugadors, a l'anunci de Beko

Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Arda Turan i Marc-André ter Stegen són els protagonistes del nou curtmetratge de Beko, 'Time to Play' (És l'hora de jugar). En ell, els cinc jugadors blaugranes han revelat el que significa jugar amb l'estil Barça, per què jugar és tan important per a ells i per què divertir-se cada dia ha de ser una part fonamental de la vida.

Com a part del vídeo 'Soci oficial de joc' de Beko, a 'Time to Play' els cinc jugadors del FC Barcelona actuen per demostrar per què el fet de tenir temps per jugar i divertir-se cada dia ha de ser una part important de les vides de les persones i, també, de la dels millors futbolistes del món.

A 'Time to Play' es mostra als cinc blaugranes trobant-se i interactuant amb les animacions d'ells mateixos, creades per Beko, el soci Premium del FC Barcelona, al costat d’entrevistes amb els propis jugadors i clips de les estrelles en acció.

La campanya 'Soci oficial de joc' està formada per l'hàbil joc d'atac que s’executa amb llibertat i gaudi, tant dins del camp com fora. Un estil de joc que personifica el veritable esperit del futbol. Com a marca, Beko proporciona a les persones electrodomèstics més ràpids i eficients, donant-los així la possibilitat de tenir més llibertat per jugar i gaudir de la vida amb l’esperit del FC Barcelona.

Beko i el FC Barcelona

Beko és la marca internacional d'electrodomèstics del Grup Arçelik i un Soci Premium Global del FC Barcelona. Ofereix línies de productes que inclouen electrodomèstics grans i petits, i aires condicionats. Beko és la segona marca d'Europa dins del sector d'electrodomèstics i ha estat la que més ràpid ha crescut en el mercat europeu en els últims set anys.

Beko, soci Premium oficial del FC Barcelona, va signar un contracte de quatre anys de patrocini a l'inici de la temporada 2014/15 i que transcorrerà fins a finals de la temporada 2017/18. El seu logotip llueix a la màniga de la samarreta de l'equip.


Beko and FC Barelona: Time to play por fcbarcelona
Tornar a dalt