fcb.portal.reset.password

La Junta Electoral anunciant els candidats per a les eleccions a la presidència del FC Barcelona / VÍCTOR SALGADO - FCB

Candidats a les eleccions del FC Barcelona

La Junta Electoral ha comparegut aquest dimecres al migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou per proclamar els candidats a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, tal com estableix l’article 48.5 dels Estatuts del Club.

Rafael Herrera, com a president de la Junta Electoral, acompanyat per la resta de membres, Isaac Díaz, Lídia Ferran, Antonio Vidal, Joan Isern i Jordi Calsamiglia, com a secretari, ha estat l’encarregat d’explicar el darrer procés del calendari electoral en què la Junta Electoral ha hagut de comprovar que en els precandidats presentats i els socis que els proposen hi concorren les condicions que exigeixen els Estatuts, que s’hagin complert els tràmits i terminis d’aquesta fase del procés electoral, que les propostes de candidatura hagin rebut el suport del nombre mínim de socis que exigeix l’apartat 48.3, i que la proposta de candidatura s’hagi acompanyat amb el compromís d’aval a què es refereix l’article 48.4.

Especialment la Junta Electoral ha hagut de comprovar la validesa de les butlletes de suport que van aportar les propostes de candidatura.

Tot seguit us detallem els resultats d’aquest procés de validació:

  Entregades Definitives Nul·les
JOAN LAPORTA I ESTRUCH 4.802 4.272 11%
FERRAN ESTRADA I PORTA 11 11 0%
JORDI MAJÓ I RUAIX 1.020 901 12%
AGUSTÍ BENEDITO I BENET 3.815 3.367 12%
JOSEP M. BARTOMEU I FLORETA 9.124 8.554 6%
ANTONI FREIXA I MARTÍN 3.289 3.068 7%
JOAN BATISTE I CUBERTA 2.734 2.518 8%

La Junta Electoral ha lamentat que la precandidatura de Seguiment FCB s’hagi quedat a només 16 butlletes de passar el tall. Dimarts, un cop acabada la validació de les butlletes de suport, la Junta Electoral i davant d’aquest resultat tan ajustat, va tornar a avaluar per segona vegada cadascuna de les butlletes que havien estat declarades nul·les, i va confirmar, efectivament, l’escrutini que ja se’ns havia presentat tal com es va reflectir a l’acte.

Així doncs, les candidatures a les eleccions a la presidència del FC Barcelona són:

JOSEP MARIA BARTOMEU I FLORETA
JOAN LAPORTA I ESTRUCH
AGUSTÍ BENEDITO I BENET
ANTONI FREIXA I MARTÍN

També han volgut agrair, a través del seu president Rafael Herrera, la tasca que han dut a terme els empleats, executius i interventors de cada precandidatura al llarg d’aquests dies. Així com també la col·laboració del notari, el senyor Gerardo Conesa, donant fe i garantia de tot el procés.

Declaracions de Rafael Herrera, president de la Junta Electoral:

“Crec que han estat uns dies de molta intensitat i activitat però exemplars en la normalitat i procedir, especialment per part de les precandidatures i els seus equips. Durant la validació de les butlletes s’han produït petits incidents fruit de la implicació i el compromís de totes les parts, però que s’han resolt amb diàleg i normalitat”.

“Per això vull agrair novament a totes les parts com s’ha desenvolupat el procés i destacar, un cop més, l’exemple de normalitat i participació democràtica que hem tornat a donar com a club”.

Tornar a dalt