fcb.portal.reset.password

L’actor Pere Arquillué interpreta la figura del president del FC Barcelona Josep Suñol.

La projecció del documental ‘Josep Suñol: un crit valent’, que va emetre dimarts a la nit el programa Sense Ficció de TV3, dedicat al polític i president del FC Barcelona que va ser afusellat a l’agost del 1936 per l’exèrcit franquista, va ser el programa de prime time més vist ahir a la nit a Catalunya, amb 436.000 espectadors i una quota de pantalla del 13,5%, segons dades de Kantar Media divulgades per TV3.

Aquestes xifres, que mostren l’excel·lent acollida que ha tingut el programa per part del públic català, han convertit la pel·lícula produïda pel FC Barcelona, realitzada per Minoria Absoluta amb direcció de Francesc Escribano i interpretada per Pere Arquillué, en el programa Sense Ficció més vist d’aquesta temporada.

Emissió per Barça TV, el proper dimecres

La setmana vinent Barça TV oferirà una nova oportunitat per veure el documental, en una emissió que tindrà lloc el dimecres 17 a les 22.00 hores, conjuntament amb una tertúlia en què participarà el vicepresident de l’Àrea Internacional i Institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, a més de Francesc Escribano, Pere Arquillué i l’historiador Carles Santacana.

Amb un guió escrit per David Castillo i la realització a càrrec de David Barragán, el documental té una durada de 50 minuts i compta amb elements de ficció i també recull els testimonis de diferents personatges de la vida barcelonista. ‘Un crit valent’ pretén ser un homenatge vibrant i original a la figura i l’obra de Josep Suñol, un personatge irrepetible en la història del FC Barcelona i de Catalunya, que va ser afusellat a l’inici de la Guerra Civil.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();