fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, al 36è Congrés Mundial de Penyes / VÍCTOR SALGADO-FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha estat present aquest dimecres al 36è Congrés Mundial de Penyes, i en el seu discurs ha exposat els reptes de futur de la gestió del Club: mantenir l’excel·lència esportiva, consolidar la solidesa econòmica, fomentar la unió del barcelonisme, seguir acompanyant el moviment penyístic, reforçar la Fundació i fer realitat l’Espai Barça.

D’altra banda, també ha exposat nous reptes per afrontar després d’haver guanyat les eleccions del 18 de juliol:

- La creació de l’Observatori i de la Universitat del Barça, amb la qual cosa seria l’únic club amb universitat pròpia per compartir els coneixements.

- Crear la Masia 360º, que vetllarà perquè els esportistes i els tècnics segueixin a l’Entitat després de retirar-se.

- Apostar per l’esport femení i fer que el Barça sigui el referent de l’esport femení del món.

Bartomeu ha expressat que l’objectiu és “ser encara més globals”, i ha afirmat: “Volem un Barça més líder en què capiguem tots”. Al seu discurs el president també ha repassat els diferents vessants d’acció del Club.

En l’àmbit esportiu ha destacat: “Hem engegat un nou cicle guanyador”, i ha afegit que ara “comença una temporada amb molta il·lusió” amb dos reptes: la consecució de “les sis copes” i guanyar “la segona Lliga de Campions consecutiva”. També ha comentat: “Tenim el millor trident del món: Messi, Neymar Jr i Luis Suárez, i mereixen ser els tres finalistes de la FIFA Pilota d’Or”.

“Som el primer club del món, de qualsevol esport, que ha superat la barrera dels 600 milions d’ingressos”, ha dit quan ha parlat sobre el vessant econòmic. Respecte de l’Àrea Social, ha recordat: “Entre socis i penyistes sumem més de 300.000 barcelonistes, i aquestes xifres no les té cap altre club del món”.

Per acabar el seu discurs, Bartomeu ha donat les gràcies al moviment penyístic blaugrana per “la feina feta i el suport”, ja que la Confederació Mundial de Penyes afronta un nou horitzó per al període 2015-2021.


Josep Maria Bartomeu: “Volem un Barça més líder... por

"El millor és que es respecti la llibertat d'expressió"

En relació amb la sanció de la UEFA sobre les estelades de la final de Berlín, Josep Maria Bartomeu ha declarat el següent: “Que ningú vegi que la decisió de no recórrer sigui un acte de feblesa, perquè no ho és. Vaig dir que arribaríem fins al final, i fins al final arribarem en aquest tema. Ho farem de la manera que ens caracteritza a nosaltres, pensant sempre en els interessos del Club i de Catalunya. Ho farem amb fermesa però amb el cap fred. Esgotarem fins on calgui totes les vies legals i diplomàtiques, perquè considerem que el millor per a nosaltres i per a tots és que es respecti la llibertat d’expressió de tots els barcelonistes i també els valors i símbols d’identitat del nostre club.”

Tornar a dalt