fcb.portal.reset.password

Bartomeu, en la seva visita a la seu social de la Penya de Villanueva de la Serena / MIGUEL RUIZ-FCB

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha assistit aquesta tarda a la part final de la recepció que la Penya Barcelonista de Villanueva de la Serena ha organitzat a la seva seu, a una representació del Club desplaçada a aquesta població extremenya amb motiu del partit de la Copa del Rei.

El directiu del FC Barcelona responsable de penyes, Pau Vilanova, ha estat qui ha encapçalat la representació blaugrana durant la visita a la seu i a l’aperitiu que ha compartit amb els penyistes assistents. Posteriorment, han tingut lloc els parlaments de Manuel Gil, president de la Penya de Villanueva de la Serena, Miguel Ángel Cruz, president de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Extremadura, i del directiu Pau Vilanova, que ha lliurat un obsequi recordatori de la jornada al president de la penya villanovense.

Tot i no estar previst en el programa oficial de l’acte, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu ha volgut arribar-se a la seu de la penya, situada en una planta d’un polígon de la població. Després de les salutacions pertinents i de les mostres de satisfacció de tots els presents per la presència del president blaugrana, Bartomeu ha pogut tancar l’acte, dirigint unes paraules a tots els penyistes poc abans de la celebració del partit de Copa entre el Villanovense i el FC Barcelona.

Josep Maria Bartomeu ha agraït la rebuda que ha tingut el FC Barcelona a aquesta població. “Us vull donar les gràcies pel tracte i la rebuda que hem tingut per part de tots i especialment pel vostre barcelonisme, que ja es va demostrar fa poques setmanes quan aquesta penya de Villanueva de la Serena va acollir la Trobada de Penyes d’Extremadura. Esperem poder gaudir d’un bon partit i poder tornar-vos a veure a la tornada al Camp Nou”.


Visita Peña Barcelonista VVA. Serena by fcbarcelona
Tornar a dalt