fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, brindant amb directors de mitjans de comunicació / GERMÁN PARGA-FCB

Josep Maria Bartomeu ha presidit el dinar de Nadal amb els mitjans informatius, que ha comptat amb la presència de més de 200 professionals que normalment cobreixen la informació del FC Barcelona. El president blaugrana -acompanyat pels vicepresidents Jordi Cardoner, Manel Arroyo i Susana Monje i pels directius Pau Vilanova, Jordi Calsamiglia i Xavier Vilajoana- ha fet un discurs i ha brindat per un bon Nadal i millor any 2016.

En el parlament, Josep Maria Bartomeu ha fet un breu repàs dels darrers mesos i ha definit el 2015 com “un any històric, inoblidable i extraordinari perquè hem guanyat cinc títols de sis”. “Som el Barça de les cinc copes i seguim fent història”, ha afegit.

El president també ha assenyalat els reptes de futur: “Tenim un equip que, aquest 2016, no vol parar de seguir guanyant, de seguir agradant al soci del Barça i als aficionats del futbol”. “El futur ens importa moltíssim perquè és un futur que ens ha de portar a seguir grans en el món de l’esport”, ha conclòs Bartomeu abans de compartir el dinar amb directors de mitjans de comunicació i periodistes de mitjans estatals i internacionals.


Discurs de Josep Maria Bartomeu al dinar de... por fcbarcelona
Tornar a dalt