fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, votant / FCB

Josep Maria Bartomeu ha estat el primer dels quatre candidats a la presidència del Barça a exercir el seu dret a vot. Sobre els volts de les 9.30 hores del matí, amb retard a causa de les cues per accedir a l’Estadi, Bartomeu s’ha mostrat satisfet per la gent que s’havia desplaçat fins al moment: “És impressionant la quantitat de gent que està venint a votar avui”. A més, el candidat ha afegit: “Això acabarà sent una festa del barcelonisme i democràtica. Avui el Barça, un cop més, està demostrant que és un club molt democràtic en què el soci vol participar i, a més, ho fa de manera activa, com estem veient”.

Sobre el ritme de votacions, Josep Maria Bartomeu ha demanat a tots els socis que es desplacin al Camp Nou per exercir el seu dret: “Que ningú deixi de venir al Camp Nou a votar. La forma de votar és molt bona i ràpida, com la del dia del referèndum. Demano a tothom que vingui a votar, que s’apropin al Camp Nou perquè hi ha un munt d’activitats per a les famílies”.

Altres declaracions de Josep Maria Bartomeu:

“Ens presentem un equip per poder governar el Club durant sis anys; no sóc jo sol. Els altres cops també he format part d’un equip”.

“Aquestes eleccions són les del Barça perquè així ho vam prometre al gener. El Barça ho necessita per començar un nou cicle de sis anys en què hi ha temes molt importants que aquest club ha de fer i, a més, el Barça ha de seguir creixent. Hem de seguir sent el número u i aquests sis anys són molt importants per al Club”.

“En aquestes eleccions tots els candidats tenim opcions i veurem què decideix avui el soci. Pel que he fet durant la campanya he vist molt recolzament de la gent i molts socis m’han dit que em votarien”.

“Els tres són molt bons candidats i bons rivals. Hi ha certes coses del programa de Freixa que m’agradaria incorporar, així com del de Benedito. Tots tenim les nostres opcions”.

“Viuré la jornada al Camp Nou. Vull estar al costat dels meus companys, de la candidatura i de la meva família”.

Tornar a dalt