fcb.portal.reset.password

L'esplanada del Camp Nou ha viscut una jornada festiva / CRISTINA GONZÁLEZ - FCB

Vots, barcelonisme i ambient festiu. Aquests han estat els protagonistes de la jornada electoral que el Camp Nou ha viscut aquest dissabte 18 de juliol. Les eleccions a la presidència del FC Barcelona, amb Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa com a candidats, han servit per viure una jornada 100% culer a les instal·lacions del Camp Nou.

Com ja es preveia, la jornada ha estat marcada per les altes temperatures, i és per això que el Camp Nou tenia preparades activitats per a tots els públics amb l’objectiu de combatre la calor. Els que han gaudit més de les activitats han estat, com sempre, els més petits. L’aigua, en aquest cas, s’ha convertit en un element imprescindible. Els circuits inflables en remull i la piscina amb forma de camp de futbol han estat les activitats estrella, sobretot al migdia i a primera hora de la tarda. Tots els socis i acompanyants, a més, han pogut fotografiar-se amb els trofeus del triplet, amb tots els títols de la temporada passada de les seccions professionals i han pogut provar punteria en una porteria defensada per un mural de Jordi Masip.

Les activitats, però, no s’han limitat als exteriors del Camp Nou. De portes endins, els socis han pogut fer una visita a l’Estadi i sortir a la gespa pel túnel de vestidors, tal com fan els jugadors durant tota la temporada. Un cop a la gespa, els socis d’entre 5 i 14 anys han tingut la possibilitat de complir el somni de jugar a futbol ni més ni menys que sobre el verd del Camp Nou.

Amb tot això, el Camp Nou ha acollit una llarga jornada que decidirà el proper president del FC Barcelona per als següents sis anys. Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa esperaran els resultats cap a última hora de la nit, i un d’ells presidirà el Club fins al 2021.


Great atmosphere at Camp Nou (FC Barcelona 2015... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();