fcb.portal.reset.password

Jordi Moix, amb el Camp Nou de fons / GERMÁN PARGA - FCB

El directiu del FC Barcelona Jordi Moix serà un dels milers de participants de la Cursa Barça d’aquest diumenge 6 de setembre: “L’any passat no la vaig poder córrer però aquest any sí que ho faré”, explica Moix, conscient que un esdeveniment com aquest és “un exemple més del que és el Barça, l’únic club de futbol del món amb una iniciativa com aquesta”.

Segons Moix “és una manera d’apropar-nos a la nostra massa social, al fer tot el recorregut per el barri de Les Corts i una part de L’Hospitalet”, on hi viu gairebé el 30% d’aquesta. “És una activitat ludicofestiva i esportiva, i una altra manera d’integrar el Club amb el barri i la ciutat”.

El Barça espera que aquesta prova de 10km, que tot just arriba a la seva segona edició, es consolidi al llarg dels anys com “una activitat ludicoesportiva més de la ciutat”. I és que a Barcelona hi ha moltes curses populars, un fet que Moix considera “positiu” perquè demostra “l’esperit esportista i popular de Barcelona i Catalunya”. Abans, però, hi ha la d’aquest diumenge, i per això Moix ha animat “a tots els socis i no socis, aficionats culers, a participar-hi”.


Cursa Barça - Entrevista Jordi Moix [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt