fcb.portal.reset.password

Joan Laporta, durant l'acte de campanya a Olot / TWITTER: @JOANLAPORTAFCB

Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona, ha participat aquest divendres en un acte de campanya electoral a Olot. L’expresident barcelonista ha remarcat dos dels punts centrals del seu programa electoral: el futbol formatiu i el patrocini.

La Masia no és un negoci. És una fàbrica de somnis, un pilar fonamental al Club i no pot estar desatès”, ha comentat. Respecte del patrocini que lluïa el Barça durant el seu mandat, Laporta ha explicat: “Amb UNICEF al davant no només érem admirats, sinó també estimats arreu del món”.

“Un Barça més modern”

Abans de comparèixer a la capital de la Garrotxa, Laporta ha passat pel programa ‘Els Matins’ de TV3, i ha assegurat que la seva candidatura defensa “un Barça més modern, més transparent i més internacional”. “Hem demostrat que ho sabem fer i que sabem assentar les bases del futur”, ha afirmat. L’expresident ha confessat: “La meva il·lusió i les meves energies renovades estan focalitzades en el Barça, per fer el millor Barça de la propera dècada”.

També ha parlat de Leo Messi, del qual ha assegurat que vol que “continuï”. “Tots aquells que comparteixin la meva proposta perquè Messi estigui més a gust saben que jo sóc la garantia”, ha declarat. Laporta, compromès “amb el que decideixi la majoria del país”, ha reiterat que vol “recuperar la Masia i Unicef a la samarreta”.


Eleccions 2015: Joan Laporta (10/07/2015) por fcbarcelona
Tornar a dalt