fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, votant / JOANA BURGUES - FCB

El tercer dels candidats a exercir el seu dret a vot ha estat Toni Freixa. Eren les 10.19 hores i tot seguit ha fet les seves valoracions de la jornada i de la campanya davant dels mitjans. “El soci sap que avui ens hi estem jugant molt, el futur immediat. I sempre ha estat responsable i no ha fallat mai en les grans ocasions”, manifestava.

Per a Freixa aquestes eleccions a la presidència del FC Barcelona eren especialment importants. “El Barça s’hi juga el futur. No parlem d’ara, sinó d’ara i molt més en endavant”. És per això que indicava: “Hi ha en joc la felicitat dels barcelonistes”.

Altres declaracions de Toni Freixa:

"Som un club únic al món i estem molt orgullosos de la nostra candidatura".

“Avui no és dia de fer campanya, l’hem fet durant 45 dies, amb més ressò en els últims cinc. Em sento molt bé, molt tranquil”.

“Hem arribat al final frec a frec amb diverses candidatures i la feina de tots ha estat molt bona. Ha estat un exemple per a tothom del que pot arribar a ser el Barça”.

“Estem molt satisfets de la feina que hem fet i que tothom ens reconegui la feina ben feta. Això ens fa estar molt orgullosos”.

“Vull felicitar els empleats que vetllen pel bon funcionament de la jornada. Organitzar tot això és fantàstic”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();