fcb.portal.reset.password

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del degà del COAC, Lluís Comeron, i els arquitectes guanyadors dels concurs del Nou Camp Nou i el Nou Palau, en l’acte d’inauguració de l’Exposició.

Aquest dimarts s’ha inaugurat al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) l’exposició Concurs Espai Barça: Nou Camp Nou i Nou Palau Blaugrana, organitzada pel COAC i el FC Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer tots els projectes finalistes del concurs.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; del degà del COAC, Lluís Comerón, i dels equips d'arquitectes finalistes.

Totes les propostes dels projectes finalistes es podran veure exposades al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya fins al proper 2 de juny. La mostra s’ha estructurat en tres espais:

-Espai arquitectes.cat, on s’exposen les maquetes dels dos equips guanyadors, Pascual-Ausió Arquitectes + Nikken Sekkei i TAC Arquitectes + HOK.

-Espai Altell, on s’exposen les maquetes i imatges de la resta de projectes finalistes.

-Espai Picasso, on es mostra més en detall la feina duta a terme pels catorze equips finalistes del concurs, el planejament dels projectes amb plànols, documentació i imatges.

Declaracions del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu:

“El que veurem en aquesta exposició és una demostració de l’enorme capacitat que ha tingut el FC Barcelona com a institució per atraure el talent, la creativitat i la il·lusió d’alguns dels millors estudis d’arquitectura del món”.

Declaracions del degà del Col·legi d’Arquitectes, Lluís Comerón:

“Aquesta exposició vol posar de manifest la gran qualitat de tots els equips participants, la seva il·lusió i extraordinària dedicació en aquest concurs. Moltes de les propostes finalistes haurien pogut ser, segurament, el millor estadi o el millor pavelló del món, i mostrar-les aquí, a la casa dels arquitectes i l’arquitectura, ens fa sentir molt orgullosos”.


Els projectes finalistes del Nou Camp Nou i Nou... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();