fcb.portal.reset.password

Recull de diverses edicions digitals d'arreu del món / FOTOMUNTATGE FCB

La presentació del Nou Camp Nou ha estat notícia arreu del món. La gran majoria de mitjans internacionals, tant esportius com generalistes, s’han fet ressò del que serà el nou estadi culer a partir del 2022. L’anunci del Nou Camp Nou ha traspassat fronteres.

Mitjans de renom internacional, com ara The Guardian, Sky Sports, CBS Sports i ESPN han informat de l’aspecte que tindrà el nou coliseu blaugrana. També la premsa de parla hispànica –més enllà de l’estatal- ha donat cabuda al Nou Camp Nou. La mexicana Televisa, la nord-americana Univision o les argentines Olé i La Nación en són bons exemples.

Els mitjans esportius més destacats d’Itàlia (La Gazzetta dello Sport) o Portugal (A Bola), entre molts d’altres, també s’han fet ressò d’una notícia que tot just acaba de començar.


NOU CAMP NOU - Un somni obert al món: així serà... by fcbarcelona

“Un disseny espectacular per a un superestadi”

Especialment destacable és la menció del The Sun britànic, que titula ‘Barcelona reveal plans for breath-taking 105,000-seater new Camp Nou’ (El Barça revela els plans per a un impressionant Nou Camp Nou amb capacitat per a 105.000 espectadors) i que al subtítol parla d’un “disseny espectacular per a un superestadi”.

Cal recordar que també la mateixa presentació al Camp Nou va gaudir d’una expectació màxima. Més de 150 periodistes, corresponents a uns 60 mitjans diferents, van cobrir en directe l’anunci del que serà el nou estadi del FC Barcelona.

Moix: "Ha de ser motiu d'orgull"

Jordi Moix, Comissionat de l'Espai Barça, repassava aquest dijous al programa 'Hora B' de Barça TV el projecte del Nou Camp Nou. "És una operació estratègicament esencial per al futur de l'Entitat, tant per seguir sent competitius, com per tenir el millor confort i per un motiu d'orgull perquè aquesta instal·lació sigui de les pioneres del món".


Jordi Moix exposa el projecte del Nou Camp Nou... by fcbarcelona

[[BOTOVERMELL::TOT SOBRE EL++NOU CAMP NOU::http://www.fcbarcelona.cat/club/nou-camp-nou::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();