fcb.portal.reset.password

El dibuix de la nena Laia Torras, que serà la felicitació de Nadal del Club / GERMÁN PARGA - FCB

Per onzè any consecutiu el FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha impulsat la Mostra de Nadales Blaugrana, que ha convidat els socis alevins i infantils a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix inspirat en les properes festes. El tema que s’havia de tractar enguany era ‘Un desig blaugrana’ i, de nou, els socis més joves del Club s’han mostrat molt participatius, ja que s’han rebut prop de mil originals.

El dibuix escollit ha estat el de la nena Laia Torras Esteve, sòcia de Barcelona de 4 anys, que tindrà l’honor de ser la Nadala oficial del FC Barcelona, que servirà per felicitar les festes als socis, penyistes, personalitats, jugadors, entrenadors i amics d’arreu del món.

Exposats a partir del 18 de desembre

Els premis de la Mostra s’entregaran divendres, 18 de desembre, a les 18.00 hores en un acte que tindrà lloc al Museu del FC Barcelona. Els guardons es divideixen en dues categories (aleví, de 3 a 6 anys, i infantil, de 7 a 15 anys), i al marge del dibuix guanyador, s’han escollit els cinc millors de cada categoria.

Tots els dibuixos rebuts es podran veure exposats al Museu del Camp Nou Experience a partir del 18 de desembre i fins el 10 de gener, on tots els participants de la Mostra tindran l’entrada gratuïta.

Aquest any el responsable de la selecció dels millors dibuixos ha estat Francesc Rovira (Barcelona, 1958), amb una àmplia trajectòria com a dibuixant i il·lustrador de contes, entre els que trobem “Hola, Pep”, amb text de Jaume Cela, en el que un nen escriu cartes a Pep Guardiola, quan aquest era jugador del Barça. Ha treballat en revistes com el suplement dominical d’El País, Cavall Fort, La Palla o el Tatano, entre altres. Francesc Rovira també duu a terme diferents activitats de divulgació i publicitat, a més de participar periòdicament en exposicions, tant individuals com col·lectives.

Paraules de Francesc Rovira:

“Sempre és una tasca complicada haver d’escollir uns dibuixos guanyadors davant tanta participació i de molt alt nivell. L’any passat va sortir elegida una Nadala feta per un dels participants més grans, i enguany hem optat per un dibuix dels més petits que aporta alegria i optimisme, elements molt necessaris en aquests moments”.

Tornar a dalt