fcb.portal.reset.password

Bartomeu, després de saber que era pràcticament el guanyador de les eleccions / FCB

La candidatura de Josep Maria Bartomeu ha estat la vencedora de la jornada electoral d’aquest dissabte 18 de juliol i això fa que el soci 16.331 del FC Barcelona ocupi el seient presidencial de la Llotja del Camp Nou, on ja va asseure’s entre el 23 de gener del 2014 i el darrer 9 de juny del 2015, quan la Comissió Gestora encapçalada per Ramon Adell es va fer càrrec del Club.

Josep Maria Bartomeu va estrenar-se com a president del FC Barcelona el 23 de gener del 2014, data en què Sandro Rosell va presentar la seva dimissió. El fins aleshores vicepresident esportiu va assumir el càrrec al llarg de 16 mesos (la meitat de la temporada 2014/15 i tot el curs 2015/16).

[[BOTOGRIS::Candidatura++EL PROGRAMA::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/fitxa/josep-maria-bartomeu-programa::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La seva trajectòria

A part de ser president, Bartomeu ha exercit diferents càrrecs al FC Barcelona. Entre el 2003 i el 2005 va ser directiu responsable de les seccions d’handbol i de bàsquet, mentre que el 2010 va tornar al Club com a vicepresident esportiu.

En l'aspecte professional, és soci i conseller delegat d’ADELTE GROUP, empresa especialitzada en disseny i fabricació de passarel·les d’embarcaments per a terminals portuàries i aeroportuàries, i d’EFS – Equipo Facility Services, grup d’empreses de serveis per al manteniment integral d’edificis i d’equips electromecànics i de serveis annexos al transport aeri i handling aeroportuari.

[[BOTOGRIS::++L'EQUIP DE JOSEP MARIA BARTOMEU::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/fitxa/josep-maria-bartomeu-programa::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Josep Maria Bartomeu, nou president del FC... por
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();