fcb.portal.reset.password

Inauguració Tapes, 24 Camp Nou / FCB

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte d’inauguració del nou restaurant Tapas,24 Camp Nou que ha obert el reputat xef català Carles Abellan dins de les instal·lacions del Club. A partir de les 20.30 hores han anat arribant el més de 300 convidats a l’acte, que ha reunit a amics i cuiners com Escribà, Nandu Jubany, Ly Leap o Enric Rovira, entre d’altres, i ha comptat també amb la presència de representants del Club, com Carles Rexach, membre de la Comissió Tècnica, Carles Tuquets, membre de la Junta Gestora, el director general Ignacio Mestre o Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors.

Durant l’acte s’han pogut degustar les tapes que són l’estrella d’aquest nou espai gastronòmic de referència al barri de les Corts i a la ciutat de Barcelona i que dona nom al restaurant de Carles Abellan. El Tapas, 24 Camp Nou és el tercer bar del cuiner català que presenta un concepte gastronòmic que vol ser un homenatge als bars de tapes de tota la vida, amb platets clàssics que compten amb el segell inconfusible d’Abellan, que va aconseguir una estrella Michelin el 2007 amb el restaurant Comerç 24.

El primer Tapas, 24 va obrir a Barcelona, al carrer Diputació amb passeig de Gràcia, el segon està ubicat a Mont-real (Canadà) i el tercer és el que es troba al costat de la seu social del Club i de l’Auditori 1899, i que compta amb 140 m2 i sortida a dues grans terrasses, per davant i per darrere, a la plaça del jugador i a la plaça de canaletes.

Tornar a dalt