fcb.portal.reset.password

Jordi Mestre ha parlat en el berenar del futbol formatiu del Club / GERMAN PARGA - FCB

El tradicional berenar de Nadal amb els equips de futbol formatiu, de futbol femení i amb els equips de la base de les seccions ha reunit més de 550 joves al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha marcat el començament de les vacances nadalenques.

La trobada ha comptat amb la presència del vicepresident de l’àrea esportiva, Jordi Mestre, i els directius Pau Vilanova, Silvio Elias, responsable del futbol formatiu professional; Xavier Vilajoana, responsable del futbol formatiu amateur; Joan Bladé, responsable de les seccions professionals de bàsquet i handbol; Josep Ramon Vidal-Abarca, responsable de les seccions professionals de futbol sala i hoquei patins; Albert Soler, director d’Esports Professionals, Raúl Sanllehí, director de futbol; Pep Segura, secretari tècnic de futbol formatiu professional; Jordi Roura, secretari tècnic de futbol formatiu amateur, Xavier Llorens, secretari tècnic del futbol femení i entrenador del Barça Femení; Carles Folguera, director de La Masia; Joan Carles Raventós, director de Seccions Professionals; Joan Creus, Mànager de la secció de bàsquet; Rodrigo de la Fuente, secretari tècnic de bàsquet; David Barrufet, mànager de la secció d’handbol i Toni Miró, mànager de la secció d’hoquei patins.

La vetllada ha finalitzat amb l’actuació del grup Jarks, participant en el programa ‘Oh Happy Day’, de TV3. Abans, el vicepresident Jordi Mestre ha desitjat bones festes i bona entrada d’any a tots els esportistes de la base del Barça i a tots els pares.

Declaracions de Jordi Mestre

“Volem agrair a tots els pares la confiança que ens donen en tenir els seus fills formant-se en el Barça, un Club amb un model esportiu que és una referència. Els vostres fills són en aquest moment el futur del Barça”.

“Hi haurà alguns que arribaran als primers equips i d’altres que no ho aconseguiran, però el que nosaltres volem és que us porteu un gran record de la vostre estada amb nosaltres”.

“El futur del Barça està assegurat. El nostre objectiu com a Club és apostar per fomentar la base i la formació en tots els nostres esports i que els nostres esportistes creguin en la nostra filosofia de club”

“Els desitjos per al 2016 és que ningú es lesioni, en primer lloc, i que els nostres esportistes de la base es formin com a persones. Després, els resultats ja arribaran. Nosaltres volem competir, però no a qualsevol preu. El nostre objectiu en aquestes edats és la formació”.


Trobada amb les associacions d’antics jugadors

D’altra banda, i dins del programa de recepcions institucionals amb motiu de les festes nadalenques, Josep Ramon Vidal-Abarca ha estat l’encarregat de desitjar unes bones festes als membres de les associacions d’antics jugadors de les quatre seccions professionals del FC Barcelona, en un acte que ha tingut lloc a la llotja del Palau Blaugrana.

En aquesta trobada també han assistit, per part del Club, Xavier Vilajoana, directiu responsable del futbol formatiu amateur, i Albert Soler, màxim responsable dels esports professionals del Club. Pel que fa a les associacions d’antics jugadors, hi han assistit José Luís Galilea, president de l’Agrupació de Veterans de Bàsquet; Francesc López-Balcells, president de l’Agrupació de Veterans d’Handbol; Ramon Pons, president de l’Agrupació de Veterans d’Hoquei Patins, i César Fernández, membre de la Junta Directiva de l’Associació de Jugadors Barça Futsal, a més d’antics jugadors de les seccions com Nacho Solozábal, Manolo Flores, Rodrigo de la Fuente, Pedro Ansa, Lluis Miquel Santillana, David Barrufet o Xavi O’Callaghan. Vidal-Abarca ha manifestat que els exjugadors són la memòria viva dels esports i ha animat a tots a mantenir el record viu de cadascuna de les quatre seccions del FC Barcelona.


Berenar de Nadal 2015 amb el Barça formatiu by fcbarcelona
Tornar a dalt