fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona ha interposat avui, davant els Jutjats de Madrid, un recurs contenciós administratiu especial per a la protecció de drets fonamentals i una petició de mesura cautelar de suspensió de la resolució que va anunciar ahir la delegada del govern a la Comunitat de Madrid. Aquesta resolució prohibeix l’exhibició d’estelades a la final de la Copa del Rei que se celebrarà diumenge que ve a l’estadi Vicente Calderón, i que disputarà el FC Barcelona amb el Sevilla.

El fonament jurídic del recurs que avui ha presentat el Club es basa en la vulneració del dret fonamental a la llibertat d’expressió i en la falta de fonament de la mesura perquè pressuposa una voluntat ofensiva en l’exhibició de banderes estelades.

Amb accions com aquesta el FC Barcelona defensa i continuarà defensant la llibertat d’expressió dels seus socis i aficionats.

Declaracions de Josep Vives, portaveu del Club, a l’‘Hora B’ de Barça TV

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha reafirmat el comunicat del Club a l’Hora B de Barça TV i ha aprofitat per aclarir certes qüestions sobre la prohibició de l’exhibició d’estelades a la final de la Copa del Rei. “Aquesta decisió ataca la llibertat d’expressió. L’estelada representa un sentiment, una idea, però no és ofensiva”, ha expressat el portaveu del FC Barcelona.

Vives també ha descartat que l’equip no es presenti a la final, perquè “la millor manera de defensar els drets i les llibertats d’aquest club és jugant a futbol per a tota la nostra gent”. Finalment, Vives ha afirmat que “el president Josep Maria Bartomeu acompanyarà l’equip a la final de la Copa del Rei”. “Ja es veurà com gestionarem la situació en l’aspecte institucional”, ha afegit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();