fcb.portal.reset.password

Leo Messi a la portada del nou FIFA 16 Ultimate Team / EASPORTS.COM

El nou FIFA 16 Ultimate Team per a dispositius mòbils ofereix la possibilitat de sentir-te com el propietari d'un club. Podràs triar quins jugadors vols que es quedin i quins vols traspassar. A més, si tries el FC Barcelona com el teu club favorit podràs començar l'experiència amb un jugador real del Barça.

El joc ofereix als seus jugadors una jugabilitat amb qualitat de consola al teu telèfon o tablet. El nou motor permet portar el teu equip a la victòria amb noves filigranes, gols més emocionants, controls amb una millor resposta, companys més intel·ligents i animacions millorades.
A més, el nou FIFA 16 Ultimate Team compta amb més de 12.000 jugadors reals de més de 600 clubs reals, incloses les estrelles del FC Barcelona i de la Lliga BBVA.

Una de les noves característiques de la versió per a telèfons desafia els usuaris a repetir gestes que han passat al futbol real. Per exemple, si Leo Messi marca un gol de cap pots rebre el desafiament de repetir-ho i aconseguir grans recompenses.
Amb el nou FIFA 16 Ultimate Team podràs fer-te el teu equip a mida: podràs canviar jugadors i articles que ja no necessitis per altres de millors. Com més gran sigui el valor dels articles o jugadors, millors actualitzacions obtindràs.

El videojoc està disponible com a descàrrega GRATUÏTA a l'App Store i a Google Play. Per obtenir més informació sobre EA SPORTS FIFA 16 visita www.easports.com/es/fifa o uneix-te a la comunitat d’EA SPORTS a la seva pàgina de Facebook. Segueix-nos a Twitter @easportsfifa i utilitza el hashtag #FIFA16.

Tornar a dalt