fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, al Parlament de Catalunya / GERMÁN PARGA

La Diada Nacional de Catalunya s'ha celebrat a la plaça Sant Jaume / GERMÁN PARGA-FCB

El Parlament de Catalunya ha acollit l’acte d’entrega de les medalles d’honor en categoria d’or / GERMÁN PARGA-FCB

El FC Barcelona ha estat representat en els dos actes institucionals que s’han dut a terme aquest dimecres amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre han estat els membres de la Junta Directiva del Club que han assistit als actes que han tingut lloc al Parlament de Catalunya i a la plaça Sant Jaume.

Jordi Cardoner ha assistit a l’acte d’entrega de les medalles d’honor en categoria d’or del Parlament de Catalunya, que han estat lliurades a la Fundació Institut Guttmann, amb motiu del seu cinquantè aniversari, i a les vuit primeres dones diputades del Parlament català: Rosa Barenys, Maria Dolors Calvet, Teresa Eulàlia Calzada, Concepció Ferrer, Helena Ferrer, Marta Mata (a títol pòstum), Trinitat Neras i Assumpció Sallés.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona

“Pel FC Barcelona sempre és un honor poder participar en els actes de la Diada Nacional del nostre país, com és aquest lliurament de les medalles d’honor del Parlament de Catalunya. És important que les persones i organismes que fan una bona tasca en favor dels ciutadans de Catalunya tinguin un reconeixement públic per part de les institucions, com es dóna el cas aquest any amb les medalles a les vuit primeres diputades del parlamentarisme català i a la Fundació Institut Guttmann”.

“Ha estat un acte molt sentit, en què s’ha homenatjat unes dones que en els anys 80 van ser pioneres i van obrir el camí a moltes altres dones en el món de la política. També és una satisfacció per a un Club com el Barça, que sempre ha demostrat la seva sensibilitat amb les persones amb discapacitat o amb problemes de mobilitat, participar en l’acte de reconeixement a la Guttmann, que fa una tasca importantíssima per ajudar les persones amb lesions medul·lars a començar una nova vida”.

Acte a la plaça Sant Jaume

Per la seva part, el vicepresident Jordi Mestre ha representat aquesta nit el FC Barcelona a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que ha tingut lloc a la plaça Sant Jaume. L’acte, que ha obert amb el Ball d’homenatge, de Joan Serra, a càrrec de Cesc Gelabert, Armand Franco i Jordi Figaró, ha comptat, entre d’altres actuacions, amb les interpretacions de diferents peces musicals  i literàries, la lectura de fragments dels Dietaris de Diverses Bibliotecàries de la Mancomunicat, i ha finalitzat amb el Cant de la Senyera, de Joan Maragall / Lluís Millet, interpretat per l’Orfeó Català i la Banda Municipal de Barcelona.

Declaracions de Jordi Mestre, vicepresident del FC Barcelona

“El FC Barcelona és una de les institucions més importants del país i com a tal agraïm a la Generalitat de Catalunya que ens faci partícips dels actes que organitza per celebrar la nostra Diada Nacional. Divendres serà una satisfacció com cada any fer l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, amb el nostre president al capdavant i una representació dels nostres tècnics, esportistes i directius”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();