fcb.portal.reset.password

Els membres del G16 han visitat l’Exposició de l’Espai Barça acompanyats del president Bartomeu / GERMÁN PARGA-FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha estat l’amfitrió de la reunió que han mantingut aquest dijous els presidents de l’anomenat G16, el Grup d’Institucions de Barcelona, que reuneix les entitats més rellevants i referents de la ciutat.

Aquest grup, que es reuneix periòdicament per tractar les qüestions que afecten Barcelona i Catalunya, compta amb institucions de l’àmbit econòmic, esportiu i cultural. La reunió d’aquest dijous al Camp Nou, que ha presidit Bartomeu, ha comptat amb la presència com a convidat del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i dels membres del G16 Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre; Mariona Carulla, presidenta de l’Orfeó Català/Palau de la Música Catalana; Josep Mateu, president del RACC; Carlos García Pont, vicepresident del RCD Espanyol; Jordi Casassas, president de l’Ateneu Barcelonès; Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Josep Manel Puente, president del Centre Excursionista de Catalunya; Ignacio García-Nieto, president del Cercle del Liceu; Alfons Maristany, president del Círculo Equestre; Bernat Antràs, president del Club Natació Barcelona; Josep Félix Bentz, president del Reial Cercle Artístic; Curro Espinós, president del Real Club de Polo de Barcelona; Ramon Negra, coordinador del G16, i Borja García-Nieto, secretari general del G16.

Els assistents han visitat l’Exposició de l’Espai Barça acompanyats de William T. Mannarelli, director de l’Àrea Patrimonial del FC Barcelona, i David Cano, coordinador de l’Espai Barça, que han explicat amb detall el projecte de transformació de les instal·lacions del Club al barri de les Corts i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb la construcció d’un Nou Miniestadi, un Nou Palau Blaugrana i la remodelació integral del Camp Nou per convertir-lo en el Nou Camp Nou.

A continuació, els membres del G16 han fet un dinar de treball a l’Espai Gastronòmic Roma 2009, un espai de restauració obert al públic que el FC Barcelona i Singularis, en col·laboració amb els germans Iglesias, van obrir al mes de febrer passat i on es pot gaudir de plats creatius i d’avantguarda.

El dinar del G16 s’ha celebrat a l’Espai Gastronòmic Roma 2009, a la part alta del Camp Nou.

Declaracions del conseller de Cultura, Santi Vila:

“Aquest és un projecte que confirma que el FC Barcelona és molt més que un club. No es tracta només de renovar i actualitzar unes instal·lacions esportives, sinó de sintonitzar amb els signes dels temps i per això es duu a terme un projecte que segur que tindrà conseqüències molt positives des del punt de vista ciutadà, urbà i també per al conjunt del país”.

Declaracions del president de la Cambra de Comerç:

“El projecte de l’Espai Barça farà augmentar sensiblement l’aportació del Club al PIB de la ciutat, el qual actualment els estudis calculen que és de l’1,5%. Serà un espai magnífic per als socis, però també per a tota la ciutat”.


El FC Barcelona, amfitrió de la reunió del Grup... by fcbarcelona
Tornar a dalt