fcb.portal.reset.password

Entrades per al Camp Nou

A partir del dimecres 7 d’octubre, a les 10 hores, els socis no abonats del FC Barcelona podran començar a comprar les entrades per als partits corresponents a la segona volta de la Lliga 2015/16 que es jugaran al Camp Nou. Els dos primers dies la venda serà exclusiva per a aquest col·lectiu, que podrà adquirir fins a un màxim de sis entrades per partit, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), Ticketmaster i les taquilles del Club.

El divendres 9 d’octubre, a les 10 hores, la venda s’ampliarà a la resta de socis i públic en general. Les condicions són les mateixes, és a dir, es podrà comprar un màxim de sis entrades per partit i els canals de venda seran els habituals del Club.

Un descompte del 20%

Per a tots els partits de Lliga a casa, excepte el Reial Madrid, els socis tenen un descompte del 20% en la compra de la primera entrada. En el cas de fer la compra a través de la secció d’entrades del lloc web del Club, el soci haurà d’identificar-se amb el número de clau i el codi personal i automàticament s’aplicarà el descompte de manera directa (el mateix procés si es fa la compra a través de Ticketmaster. En el procés de fer la compra el servei permetrà veure les localitats que estiguin disponibles en aquell moment i el corresponent preu segons la zona de l’Estadi.

Si es fa l’adquisició a través de les taquilles del Club caldrà dur el carnet de soci perquè s’apliqui el descompte.

El Club posa a la venda tots els partits de la segona volta exceptuant el Clàssic contra el Madrid, que es jugarà al Camp Nou el cap de setmana del 3 d’abril. L’11 de novembre s’obrirà una procés de venda exclusiva per a aquest partit que serà exclusiu per a socis no abonats.

Recordem que a principi de temporada, el Club ja va obrir un primer període de venda amb les entrades corresponents a la primera volta de la Lliga.

Tornar a dalt