fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona expressa la seva total disconformitat amb la resolució dictada per la Comissió Antiviolència, organisme adscrit al Consell Superior d’Esports (CSD), que ha acordat no obrir expedient respecte a la denúncia presentada pel FC Barcelona contra ‘Manolo’ Sanchís i ‘Poli’ Rincón, exfutbolistes i actuals comentaristes de futbol, per haver justificat públicament, i de manera reiterada, l’agressió que el jugador del Reial Madrid, Isco, va cometre contra el blaugrana Neymar, en l’últim clàssic disputat el dissabte 21 de novembre, a l’estadi Santiago Bernabéu, i que va costar la targeta vermella directa al jugador blanc.  

El dia del partit, als micròfons de la Cadena COPE, tant Sanchís com Rincón van justificar l’agressió d’Isco a Neymar, i, dies després, van tornar a repetir l’acusació, malgrat que Paco González, conductor del programa ‘Tiempo de Juego’, de la Cadena COPE, els va donar diferents oportunitats per rectificar. Lluny de retractar-se o demanar disculpes, Sanchís va ratificar les seves paraules del dia del Clàssic, quan va dir que “Neymar se está pasando de la raya, demasiado pocas se está llevando”. Igual va fer Rincón, que havia assegurat que “si estoy ahí yo le pego, no tengas ninguna duda de que le pego; yo y cualquiera”.

Els Serveis Jurídics del FC Barcelona van trametre un requeriment a la Comissió Antiviolència perquè s’obrís un expedient a Sanchís i Rincón, ja que les seves afirmacions convidaven i justificaven la violència en l’esport.

El FC Barcelona considera que amb la resolució dictada, la Comissió Antiviolència fixa un precedent inadmissible, una justificació de la violència a través d’una emissora de ràdio de màxima audiència en l’àmbit estatal. A més, es tracta d’un precedent que deslegitima aquesta Comissió davant futures demandes de comportaments impecables a d’altres col·lectius.

El FC Barcelona continuarà treballant davant totes les instàncies per defensar els interessos del Club i dels seus jugadors.


Declaració portaveu Josep Vives sobre Comissió... por fcbarcelona
Tornar a dalt