fcb.portal.reset.password

Els voltants de l'Estadi viuran tot l'ambient de la diada de Sant Jordi.

Com és tradició, el FC Barcelona se sumarà a la tradicional festivitat de Sant Jordi el 23 d’abril, que aquest any coincidirà amb un partit de Lliga al Camp Nou, dissabte a les 20.30 hores contra  l’Sporting de Gijón. El Club organitzarà un seguit d’activitats i accions comunicatives per tal de celebrar la diada i difondre la llegenda de Sant Jordi.

La tradició de Sant Jordi està lligada a la rosa i als llibres i amb aquest motiu, el FC Barcelona celebrarà un any més la campanya ‘Lletres, al Camp!’, impulsada per la Fundació i amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Onze autors en llengua catalana amb obra premiada recentment seran rebuts pel president Josep Maria Bartomeu a la Llotja President Suñol i a l’Estadi es repartiran punts de llibre amb una frase de cada autor i la ressenya de la seva obra.

Els autors que participen aquest any a ‘Lletres, al Camp!’ són: Xavier Bosch, Algú com tu (Premi Ramon Llull de novel·la); Empar Moliner, Tot ho faig perquè tinc molta por (Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions); David Plana, Els encantats (Premi Frederic Roda de teatre); Lucia Pietrelli, Cadenes (Premi Joanot Martorell de novel·la); Josep-Ramon Bach, Secreta dàlia (Premi Vicent Andrés Estellés de poesia); Francesc Parcerisas, Seixanta-un poemes (Premi Crítica Serra d'Or poesia. Premi Nacional de Cultura pel conjunt de la seva obra com a poeta, traductor i crític);  Víctor Obiols, Dret al miracle (Premi Carles Riba de poesia); Andreu Carranza, El poeta del poble (Premi Josep Pla de novel·la); Tània Juste, Temps de família (Premi Néstor Luján de novel·la històrica); Anna Maria Villalonga, La dona de gris (Premi Millor Novel·la València Negra) i Pep Puig, La vida sense la Sara Amat (Premi Sant Jordi de novel·la).

Llibres i roses

A la zona del Bulevard també es podrà trobar un stand de llibres oficials del Barça (de 9.30 a 20.30 hores), llibres amb temàtica blaugrana per complir amb la tradició de regalar un llibre per Sant Jordi. A l’esplanada del Camp Nou també s’instal·laran diverses carpes amb activitats lúdiques per a nens, com el ‘fotomaton’, ‘pinta’t la cara’, els ‘trobadors’ o el taller de grafits.

Així mateix, es farà la tradicional entrega de la rosa en quatre zones de l’Estadi (Tribuna, Gol Nord, Gol Sud i Lateral), des del moment en què s’obren les portes dels accessos al Camp Nou fins a l’inici del partit. Totes les sòcies que s’adrecin a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista aquest dissabte també rebran la rosa corresponent.

A més, i amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i la tradició catalanes, s’han creat diferents cartel·les per difondre la llegenda de Sant Jordi, que es podran veure a les pantalles de l’OAB, la pantalla de l’accés principal a les instal·lacions (accés 14), el videomarcador del Palau per al partit de futbol sala d’aquest divendres, i el videomarcador del Camp Nou en la prèvia del partit d’aquest dissabte. Al lloc web del Club també es penjaran uns vídeos amb il·lustracions que expliquen la llegenda de Sant Jordi, i la creu que està present en l’escut del Barça.

[[BOTOVERMELL::REGALA LLIBRES BLAUGRANA++::http://www.fcbarcelona.cat/club/fcbllibres::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Sant Jordi 2016 [CAT] per fcbarcelona
Tornar a dalt