fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Silvio Elías, a la Penya Barcelonista de Washington DC / FCB

No hi ha un penyista tipus: són gent de tot arreu d’Amèrica. Des de llatins a nord-americans de tot el districte de Colúmbia, catalans que viuen a Washington DC o immigrants catalans de segona i tercera generació. Tots ells, però, culers en general, que han descobert i comparteixen la projecció, la filosofia i els valors del Club.

La Penya Barcelonista de Washington DC va ser fundada l’any 2009 amb només 15 socis, que, prèviament, només mirava el futbol per la tele i ni tan sols es coneixia. Ara, la Penya ha crescut i, com a mínim, s’hi ajunten unes 200 persones per partit.

En la visita dels directius del FC Barcelona Jordi Cardoner i Silvio Elías, tothom porta la samarreta del Barça. Molts d’ells, que llueixen amb orgull els colors blaugrana, porten la seva equipació oficial amb el lema ‘District of Culémbia’, fent un joc de paraules amb el nom del districte de Colúmbia i la paraula culer.

Col·laboració amb projectes socials

Raimon Puigjaner és el president de la PB de Washington DC, un català que viu a Amèrica des del 2009, quan va començar a treballar per al Banc Mundial. Ara, amb la seva pròpia empresa, es dedica a la cooperació i al desenvolupament social. La seva experiència ha servit a la Penya Barcelonista per fer quelcom similar en la seva tasca amb els barris més desafavorits de la capital dels Estats Units. Així doncs, aquesta penya col·labora amb diversos projectes socials. I és que tots els membres també senten que han de donar suport a la causa barcelonista des dels valors de la solidaritat i de l’esport que proposa el Club i la seva història.


FC Barcelona US summer tour: Penya Barcelonista... por fcbarcelona
Tornar a dalt