fcb.portal.reset.password

L'afició s'acomiada de Johan Cruyff / GERMÁN PARGA- FCB

Continuen les mostres de condol per la pèrdua de Johan Cruyff. El Camp Nou ha tornat a obrir les portes per continuar rebent tots aquells que han volgut acomiadar-se de l’holandès. En total, aquest dilluns han visitat el Memorial Cruyff 13.348 persones, que, sumades a les 31.274 que ja ho van fer dissabte i diumenge, fan un total de 44.622 assistents, a l’espera de la jornada de demà dimarts, dia en què es tancarà aquest espai.

Des de les 10 del matí, tothom que s’ha apropat a la tribuna del Camp Nou ha pogut retre el seu particular homenatge. El cartell ‘Gràcies Johan’ que hi ha situat a l’entrada de l’Espai Memorial ha seguit recollint els diferents objectes que han anat entregant els aficionats, des de xupa-xups a samarretes o bufandes. També els llibres de condolences han omplert pàgines i més pàgines de dedicatòries emotives i sinceres per a tot un ídol, no només del barcelonisme sinó també del món de l’esport.

Un acte en què l’emotivitat ha tornat a ser palpable en l’ambient i el degoteig de persones -algunes amb llàgrimes als ulls- que han visitat el Memorial Cruyff aquest dilluns ha estat una constant.

Més paraules d’agraïment

Com ha succeït tots aquests dies, la jornada també ha comptat amb diferents visites de personalitats del món de l’esport, així com d’alguns dels equips del FC Barcelona. De fet, el FC Barcelona B, encapçalats pel seu tècnic, Gerard López, ha estat el primer en trepitjar l’Espai Memorial. També ha volgut homenatjar Cruyff el Juvenil A, entrenat per Gabri, que ha assegurat que “la història del Club és molt llarga, però la més recent està marcada pel Johan”. També s’han sumat a l’homenatge del Club les seccions d’handbol i d’hoquei del FC Barcelona, així com el primer equip de futbol femení, amb Xavi Llorens al capdavant.


Els jugadors i tècnics dels equips... by fcbarcelona

Visiblement emocionat s’ha vist l’actual tècnic de la Reial Societat i exjugador del Barça, Eusebio Sacristán. El de Valladolid, un dels deixebles de Cruyff, ha recordat que “ens explicava el perquè de les coses" i la seva idea de joc. "Que un jugador amb les meves característiques pogués jugar de lateral, explicava la seva forma de fer sobre el camp. Sempre volia omplir la gespa amb el màxim nombre de jugadors tècnics, independentment de la posició", ha assegurat.

També ha parlat sobre el d’Amsterdam Josep Lluís Vilaseca, exdirectiu del FC Barcelona i exdiputat del Parlament de Catalunya. Durant el matí, la Junta Directiva d’Òmnium Cultural, amb el seu president Jordi Cuixart al capdavant, i l’exalcalde de Barcelona Jordi Trias s’han acostat fins al Camp Nou.

Ja a la tarda, cap a les 17 h, els expresidents del FC Barcelona Raimón Carrasco i Josep Lluís Nuñez han visitat el Memorial Cruyff.


Els expresidents Nuñez i Raimon Carrasco... por fcbarcelona

Tornar a dalt