fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva, aquest dilluns, al Camp Nou / ROC HERMS-FCB

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària, vol expressar el seu agraïment a la Comissió Gestora per la tasca desenvolupada durant les darreres setmanes i així ho ha fet constar en l’acta de la reunió.

La Junta també celebra com un gran èxit el desenvolupament de la jornada electoral.

Així mateix, la Junta agraeix als socis l’alt grau de participació, i a les precandidatures i a les candidatures, tot l’esforç que han fet durant el procés.

En la reunió s’han acordat els diferents càrrecs dels membres de la Junta Directiva:

La composició de la Junta Directiva presenta alguns canvis estructurals respecte a la de l’anterior mandat. Jordi Cardoner, que havia estat vicepresident segon, passa a ocupar el càrrec de vicepresident primer; Manel Arroyo, que en l’anterior mandat havia ocupat el càrrec de vicepresident de l’Àrea de Mèdia i Comunicació, ara assumeix com a vicepresident, l’Àrea de Màrqueting i de Comunicació, assumint la responsabilitat en els àmbits comercials i de patrocini; Susana Monje, tresorera en l’anterior mandat, ocupa el càrrec de vicepresidenta econòmica, i Jordi Moix assumeix el comissionat específic de l’Espai Barça.

En la reunió d’avui, s’han assignat les vicepresidències i els càrrecs de secretari,  vicesecretària, tresorer i comissionat de l’Espai Barça. La resta de càrrecs són vocals de la Junta Directiva.

Les noves incorporacions són:

Jordi Calsamiglia (Barcelona, 19 de juny de 1959). Secretari. Soci 79.563.
És advocat i titular del Bufet Calsamiglia. Calsamiglia era membre de la Comissió Social i de la Comissió de Disciplina i va participar en la Comissió de la Reforma dels Estatuts.

També s’incorporen com a tresorer, vicesecretària i vocals:

Enrique Tombas (Barcelona, 20 d’octubre de 1967). Tresorer. Soci 16.479.
És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses a ESADE, Executive MBA per ESADE i Màster en direcció Internacional a Thunderbird University (Phoenix, Arizona) i PDG a l’Escola de Negocis d’IESE. Tombas era membre de la Comissió Social del FC Barcelona.

Maria Teixidor (Barcelona, 8 d’octubre de 1975). Vicesecretària. Sòcia 47.166.
És llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Curs Superior Universitari en Mediació per la Universidad Rey Juan Carlos i d’un Workshop en Mediació en Propietat Intel·lectual del Centre d’Arbitratge i Mediació de la OMPI – Ginebra.

Emili Rousaud (Barcelona, 27 d’abril de 1966). Vocal. Soci 35.566.
És llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) per ESADE.

Oriol Tomàs (Barcelona, 23 de gener de 1970). Vocal. Soci 62.046.
És llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció d’Empreses (MBE) per l’Escola de Negocis IESE.

Xavier Vilajoana (Barcelona, 2 de gener de 1973). Vocal. Soci 35.916.
Enginyer industrial, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, en Humanitats i PDG per IESE. Vinculat al Club com a jugador del futbol formatiu fins al Barça C (1992-1996), i com a jugador del primer equip de futbol sala (1998-2002). Ha estat membre de la Comissió Esportiva entre els anys 2003 i 2005 i 2010 i 2015.

Nomenaments esportius

Les primeres decisions de la Junta Directiva han estat en l’àmbit esportiu, concretament en l’Àrea de Futbol. La Junta Directiva ha acordat el nomenament de Robert Fernández com a nou secretari tècnic del primer equip de futbol, i de Josep Segura com a nou secretari tècnic del futbol formatiu professional.

Tots dos càrrecs són de nova creació, el de Robert Fernández  vinculat específicament a la plantilla del primer equip, i el de Josep Segura centrat en el darrer tram formatiu dels esportistes del planter, el Barça B i els Juvenils, A i B.

Robert Fernández (Betxí, Castelló, 5 de juliol del 1962) va ser jugador del primer equip del FC Barcelona entre els anys 1986 i 1990. Amb la samarreta blaugrana, va jugar 196 partits oficials i va aconseguir 3 títols: dues Copes del Rei (1988 i 1990) i una Recopa d’Europa (1989). També va jugar al Castelló (79-81), el València (81-86 i 90-95), el Vila-real (95-99) i el Còrdova (99-01). Va ser entrenador al València B (04-05), el Còrdova (05-06), l’Oriola (06-07) i l’Alzira (08-09).

Josep Segura (Olesa de Montserrat, 19 de març del 1957) és professor d’INEF especialitzat en futbol i va pertànyer als serveis tècnics del FC Barcelona entre els anys 1997 i 2006. Va ser entrenador ajudant de Llorenç Serra Ferrer a l’AEK d’Atenes (2006/07) i entrenador de l’Olympiakos (2008), amb el qual va guanyar una Superlliga  i una Copa. També va ser director de l’Acadèmia del Liverpool (2009-2012).

La Junta Directiva també ha nomenat a Ariedo Braida responsable del scouting internacional del Club i a Carles Rexach, responsable del scouting estatal. Braida i Rexach dependran d’Albert Soler, director d’Esports Professionals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();