fcb.portal.reset.password

Agustí Benedito, a la roda de premsa / @agustibenedito

Agustí Benedito ha comparegut aquest dijous a la tarda a la seva seu social per explicar davant els mitjans de comunicació la seva política econòmica en cas de sortir elegit a les eleccions a la presidència del FC Barcelona del 18 de juliol.

Entre els punts exposats hi ha la voluntat de millorar la gestió econòmica amb l’objectiu que “el Club generi beneficis d’explotació i no depengui de vendes d’actius (patrimoni i/o jugadors) per equilibrar els comptes”. En aquest sentit, Benedito ha remarcat: “Orientarem la gestió econòmica cap a un increment raonable dels ingressos en funció de les oportunitats que ofereixi el mercat”.

A més, un dels altres objectius de la candidatura de Benedito és que el FC Barcelona capitalitzi l’estructura de balanç per fer front a les inversions amb una posició sòlida i estable. I també ha promès ajustar la relació entre ingressos per bon rendiment a competicions i despeses associades perquè no generin dèficit al Club.

Un dels últims punts del seu model econòmic és desenvolupar un programa d’actuacions orientat al fet que el FC Barcelona esdevingui el primer club del món en ingressos. En aquest cas, Benedito creu que el Barça “hauria d’ingressar, com a mínim, el mateix que el Manchester United”.


Eleccions 2015: Agustí Benedito (09/07/2015) per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();