fcb.portal.reset.password

Rosell, Bartomeu i Neymar, el dia de la presentació del brasiler / FCB

El president Josep Maria Bartomeu, l’expresident Sandro Rosell i el director general Nacho Mestre, en nom del Club, han comparegut, aquest matí, a l’Audiència Nacional, en relació a la querella presentada pel fons d’inversió DIS per la contractació del jugador Neymar Jr pel FC Barcelona. En una clara imatge d’unitat, en aquest cas, Bartomeu, Rosell i Mestre han entrat plegats a l’Audiència.

Posteriorment, el portaveu del Club, Josep Vives, ha declarat: “Desmenteixo que Bartomeu i Sandro Rosell s’hagin negat a declarar. Tots dos ho han fet i han ratificat, punt per punt, la declaració que van fer davant d’aquest mateix fiscal. A més, han insistit que el Barça ho va fer molt bé i que ha actuat amb diligència".

"Estem molt tranquils i confiem en la justícia per com ho hem fet, amb transparència i tranquil·litat. Hem actuat amb cura, i, des del primer moment, vam aportar tota la documentació perquè la justícia la tingués, de manera molt sincera. Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu ho han subratllat. Nacho Mestre, el director general del Club, també ha explicat quin és el paper del Club”, ha sentenciat el portaveu del Club. 


Josep Vives: “El club ha actuat amb... by fcbarcelona

Tornar a dalt