fcb.portal.reset.password

Una imatge del Primer Congrés de Penyes, celebrat al Palau Blaugrana-2 / ARXIU - FCB

Va ser un veritable esdeveniment. Les penyes del FC Barcelona, coincidint amb la disputa del Trofeu Joan Gamper, van començar a cobrar un paper destacat a la vida del Club com a conseqüència del primer Congrés de Penyes, que es va celebrar al Palau Blaugrana-2. Va ser una jornada en què hi van participar 80 penyes de Catalunya i de la resta d’Espanya. Es van crear diverses comissions (social, econòmica, futbol base, seccions esportives i relacions públiques), les quals tindrien com a missió fer d’enllaç amb la Junta Directiva.

La ‘Revista Barcelonista’ es va fer ressò del succés, i així va començar la seva informació: “Les penyes estan més a prop que mai del Club. Finalment se senten assistides i emparades”. D’aquesta manera es donava un pas més en la imbricació entre les penyes i l’Entitat, que havia començat amb la I Trobada de Penyes del 1972 a Montserrat. Ara s’avançava de manera més decidida per vertebrar amb més força i continuïtat aquesta relació. Sens dubte, la irrupció de Nicolau Casaus en aquest món va ajudar el fet que les penyes, cada vegada més, s’integressin en el dia a dia del Club.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt