fcb.portal.reset.password

Pepe Ramos, durant un partit amb la samarreta del Barça / HORACIO SEGUÍ - FCB

Des de feia unes setmanes se sabia que José Antonio Ramos, més conegut com a Pepito Ramos, deixaria l’Espanyol. El club blanc-i-blau necessitava fer el traspàs per sanejar la seva economia, i volia aprofitar que tant el FC Barcelona com el Reial Madrid estaven interessats en el jugador. Ramos era un lateral dret de qualitat que ja havia estat internacional i a qui també li agradava fer incursions ofensives per la banda. El president espanyolista Manuel Meler va anunciar aquell 14 de juliol que l’operació amb el Barça ja estava tancada, i el jugador celebrava que s’hagués materialitzat l’oferta blaugrana.

El traspàs es va xifrar en 30 milions de pessetes, i la fitxa del jugador, en tres milions per temporada, que era pràcticament el doble del que cobrava a l’Espanyol. D’aquesta manera el Barça incorporava un lateral excel·lent que fins aquell moment havia compatibilitzat el futbol professional amb la docència a la facultat de químiques, un cas ben insòlit. Va jugar al primer equip durant sis temporades.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();