fcb.portal.reset.password

Una imatge de l'acte de presentació del concert d'Els Tres Tenors / ARXIU - FCB

Per unes hores el Camp Nou es va convertir en el Liceu. Plácido Domingo, Josep Carreras i Luciano Pavarotti, els tres tenors més prestigiosos del moment, van oferir un concert al coliseu barcelonista davant 70.000 entregats espectadors. Un dels moments més emotius de la nit estiuenca va ser quan Carreras, que jugava a casa, va interpretar la peça ‘La meva ciutat’, que va ser llargament aplaudida.

Els cantants, que estaven fent una gira per diverses ciutats, també van voler oferir conjuntament una peça especialment pensada per a aquell concert, que va ser la interpretació de ‘L’emigrant’. L’estadi del FC Barcelona, molt a prop del seu 40è aniversari, va acollir un acte ben especial i va fer d’escenari perfecte per acostar aquest registre musical a un públic ampli i divers.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();